Caut voluntari pentru Detaşamentul DAR

No bun (la mine „no bun” înseamnă că avem treabă :D). Vă mulţumesc, aşa de încălzire, că m-aţi ajutat să mă decid în privinţa proiectul pentru care o să mă lupt să câştig 1500 de euro, sumă oferită de OTP Bank în cadrul proiectului OTP Mentor. Au fost aproape 500 de voturi, iar majoritatea a decis că mă voi lupta pentru Ghiorghi Filip de la Fundaţia Motivation, care vrea să organizeze o tabără pentru persoanele în scaun rulant.

Lupt împotriva (nu e împotriva, staţi liniştiţi, ci alături de, ăsta este termenul bun) Alinei şi a lui Vlad. Dar ce luptă frumoasă… O luptă din care toţi câştigăm. Şi când zic toţi mă refer la fiecare dintre noi, la proiectele pe care am ales să le sprijinim şi – îmi doresc din tot sufletul asta – toţi cei care veţi alege să vă implicaţi. Căci rândurile de mai jos sunt o invitaţie la a vă implica în această luptă splendidă, din care nimeni nu pierde, din care toată lumea câştigă. O luptă care se numeşte aşa doar pentru că, uneori, cuvintele nu sunt pe măsura sufletului care se pune dincolo de ele :) Căci există un loc I de 1500 de euro, un loc II de 1000 de euro şi un loc 3 de 500 de  euro.

Vă invit, dragilor, să vă înrolaţi în Detaşamentul DAR. Dar vă rog să alegeţi oricare din aceste proiecte să le spriiniţi. Mi-ar face mare onoare să alegeţi să veniţi alături de mine pentru Fundaţia Motivation, dar v-aş fi recunoscător dacă aţi alege să sprijiniţi proiectul Alinei sau al lui Vlad. Căci, o repet, atâta vreme cât vă implicaţi restul este doar chestiune de clasament, aşa, doar pentru că acestea sunt regulile jocului :)

Dacă decideţi că vreţi – din tot sufletul şi cu tot dragul – să veniţi alături de mine şi de Fundaţia Motivation, aş avea câteva propuneri pentru voi. Pe care vă invit să le dezbatem, să le luăm la pilă, cum ar veni :), să la îmbunătăţim, ba chiar să le schimbăm cu altele dacă voi credeţi că aşa este mai bine. Pentru că ideea este nu să vă arăt că am eu dreptate, ci să avem dreptate împreună :) Şi să

1. Vă rog să îmi spuneţi, în comentarii sau pe mailul cristi.china at gmail.com, ce puneţi la bătaie pentru această campanie. Adică, dacă sunteţi bloggeri, o postare, un banner, ştiţi voi ce şi cum. Iar dacă nu sunteţi bloggeri, aş vrea să ştiu dacă e ok cu voi să publicaţi un status sau mai mult pe facebook, sa dati un tweet sau mai multe sau ce aţi fi dispuşi să faceţi pentru a sprijini iniţiativa. Şi, evident, să discutăm dacă este ok ce vă propun.

2. Aş vrea să ştiu câţi dintre voi sunteţi dispuşi să veniţi la o întâlnire cu Ghiorghi Filip de la Fundaţia Motivation, în care să ne explice mai multe despre tabăra pe care vrea să o organizeze. Şi în care – asta vă garantez că aşa este – să vedeţi un om cu un caracter admirabil şi cu o dăruire de sine splendidă.

3. Vă rog să îmi spuneţi dacă aveţi posibilitatea să donaţi o sumă, oricât de mare sau de mică, pentru acest proiect. Puteţi face acest lucru şi public, în comentarii, sau în privat pe mailul de mai sus.

Haideţi să discutăm un pic despre toate acestea. Despre cum aţi vrea să vă implicaţi să audă cât mai multă lume despre proiect. Plus că, nu vă ascund, chiar vreau să îi impresionăm pe cei de la OTP Bank. Ca un fel de „mulţumesc” pentru că au avut ideea să sprijini nişte proiecte susţinute de bloggeri. Iar asta, dragilor, credeţi-mă pe cuvânt că nu este puţin lucru :)

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Caut voluntari pentru Detaşamentul DAR”

 1. No fi atent :D io chiar vreau să mă inplic în treaba asta, doar spunemi tu ce trebuie să fac, că îs un pic mai greu de cap :D .
  1. Pun bener pe blog, dau pe facebook, twitter, google+, ect.
  2. Aici îi problemă, nu știu cum aș putea merge la întîlnirea cu Ghiorghi Filip de la Fundaţia Motivation, tu ști care este situația mea. Este vorba de transport.
  3. Aș putea încerca o sumă mică, mică de tot, cîți-va euro pe paypal :D .

 2. Da, cel mai simplu lucru pe care il pot face este sa arborez in prima faza un banner. Cred ca pot sa construiesc si un articol legat de acest aspect si o voi face cu mare drag.

 3. Si eu as vrea sa ajut cu un banner si un articol + promovare pe google+, facebook si twitter bineinteles. Astept sa ma contactezi pentru banner Cristian, frumos din partea ta ca te implici mereu in astfel de campanii, de ar fi mai multi ca tine poate as incepe sa cred iar in viitoarul Romaniei.

 4. 1. da, merg pe varianta cu :
  *1 articol pe blog
  *1 baner pe blog
  *distribuiere pe facebook
  *astept propunerile tale

  2. Nu pot sa vin la acesta intalnire cu Ghiorghi Filip

  3. Nu am posibilitatea sa donez sume de bani, dar in schimb donez din produsele noastre cu miere de albine.

  Vin cu o propunere. Din partea voastra sa instalez o urna,in magazinul Albinuta din Satu Mare, unde sa adun si posibilele donatii ale clientilor.
  Daca mai sunt si alte propuneri … le astept.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)