Blugii de blogger

Era cazul să avem şi o campanie de asta pentru bloggeri. Căci alăturarea dintre “blugi” şi “bloggeri” este una atât de firească precum alăturarea dintre “bere” şi “spumă” :D Aşa că atunci când simpaticii de la superjeans.ro ne-au întrebat cam cum vedem noi o posibilă colaborare, am zis să fie iubiţi şi că noi o vedem foarte bine :)) Drept pentru care am dat drumul campaniei cu pricina, care se intitulează, fireşte, “Blugii de blogger“.

Despre istoria mea personală cu blugi nu am a spune multe acilea, căci am spus ce era de spun în acest preafrumos interviu. Ce va spun, totuşi, este că blugii ăia skinny cu care fac ravagii în public :D sunt luaţi chiar de la superjeans.ro. Sigur, eu am fost un pic reticent să mă îmbrac în aşa ceva (“terminaţi, măh, ditai buhaiul bătrân în balerini de ăştia” :D), dar bine am făcut că i-am luat, căci sunt superb în ei :D

Hai să vă mai dau ceva. Căci i-am rugat pe cei de la superjeans.ro (doar v-am spus că sunt simpatici) să îmi dea un mic istoric al lor în social media. Căci nu au intrat de multă vreme pe piaţă, dar deja au făcut nişte isprăvi corespunzătoare. Şi ia uitaţi ce frumoasă prezentare mi-au trimis. Păi eu când v-am spus că sunt simpatici :))

4 comentarii la “Blugii de blogger

  1. Natural Reply

    Nici munca fara paine, nici pizza fara bere si nici bloggeri fara blugi vere :)

  2. Razvan Reply

    Sunt On si la aceasta campanie, pentru ca sunt fan blugi.

  3. Andreea Reply

    @Natural: Ce rime, ce asociere. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.