Blugii de blogger

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Era cazul să avem şi o campanie de asta pentru bloggeri. Căci alăturarea dintre „blugi” şi „bloggeri” este una atât de firească precum alăturarea dintre „bere” şi „spumă” :D Aşa că atunci când simpaticii de la superjeans.ro ne-au întrebat cam cum vedem noi o posibilă colaborare, am zis să fie iubiţi şi că noi o vedem foarte bine :)) Drept pentru care am dat drumul campaniei cu pricina, care se intitulează, fireşte, „Blugii de blogger„.

Despre istoria mea personală cu blugi nu am a spune multe acilea, căci am spus ce era de spun în acest preafrumos interviu. Ce va spun, totuşi, este că blugii ăia skinny cu care fac ravagii în public :D sunt luaţi chiar de la superjeans.ro. Sigur, eu am fost un pic reticent să mă îmbrac în aşa ceva („terminaţi, măh, ditai buhaiul bătrân în balerini de ăştia” :D), dar bine am făcut că i-am luat, căci sunt superb în ei :D

Hai să vă mai dau ceva. Căci i-am rugat pe cei de la superjeans.ro (doar v-am spus că sunt simpatici) să îmi dea un mic istoric al lor în social media. Căci nu au intrat de multă vreme pe piaţă, dar deja au făcut nişte isprăvi corespunzătoare. Şi ia uitaţi ce frumoasă prezentare mi-au trimis. Păi eu când v-am spus că sunt simpatici :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Blugii de blogger”

  1. Pingback: SuperJeans.ro în Social Media 2012 | SuperJeans.ro Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)