Ce legătură are creierul cu fitnessul?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când zici „fitness” te gândeşti instant la trupuri mlădioase şi transpirate şi la icnete concentrate de oameni care întind fibra, fabrică masă sau ce mai fac cei care merg la sală acolo. O mai ştiţi şi pe aia cu „creierul este un muşchi”, zisă de nu ştiu cine. Ei bine, când cele două chestiuni se întrepătrund, iată că avem de a face cu brain fitness.

Brain fitness este un concept care pare fiţă. Căci aşa au părut toate la început, până lumea nu numai că s-a obişnuit cu ele, dar au început să şi le folosească. La greu chiar. Aşa şi cu ăsta. Zâmbeşti superior când auzi despre aşa ceva, dar când iei un pic la pilă care e faza şi vezi beneficiile pe care le obţii dacă strungăreşti pe acolo îţi dai seama că ai râs ca prostul, pardon my French.

Puteţi să vă faceţi şi voi un test rapid. Nu de alta, dar atunci când vă spune cineva „inteligento” sau „inteligentule” la mişto să aveţi dovadă că are dreptate :))

Pentru bloggeri, avem şi o campanie faină pe tema asta. La care puteţi câştiga o tableta Samsung Tab2. Plus puncte în Campionatul Naţional de Blogging, pe care le puteţi transforma în produse chiar faine în Gift Shop.

Spor la lucru!

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)