Nu toată lumea poate face videoblogging

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

A nu se confunda acţiunea de a te filma făcând sau zicând ceva cu videoblogging.

A nu se confunda postarea clipului pe youtube şi atât cu videoblogging.

A nu se confunda ceea ce crezi tu că este umor cu ceea ce validează lumea că este umor.

A nu se confunda afirmaţia “dacă m-aş apuca să-mi fac videoblog, aş rupe” cu a face videoblogging.

Unul din cei care nu confundă una cu alta este Gaben. Aveţi mai jos ultima lui realizare. Văzută azi la SMS Cluj.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Nu toată lumea poate face videoblogging”

 1. “A nu se confunda ceea ce crezi tu că este umor cu ceea ce validează lumea că este umor”
  Pai lumea a validat umorul de la vacanta mare si emisiunile de entertainment de la tv, au super audienta desi sunt niste mizerii. N-am intalnit tipul de umor a lui Gabi, daca tot ai adus vorba de el, in ceea ce valideaza gloata.

  1. Ai stilul asta de vezi numai lucrurile naspa in toate. Tu te-ai gandit imediat la Vacanta Mare. Altii s-ar gandi la Mr. Bean. Altii la Stan si Bran. Toti validati de public, de lume. Sau esti fanul celor la care reactioneaza si rad ca 3, hai maximum 4, oameni pe poanta?

   1. Pot să nu dau 2 bani pe wisdom of the crowd fără să am nu-știu-ce stil? Pot să-ți spun eu la ce să te râzi și la ce nu? Ce să citești, ce să asculți pentru că asta asta ascult și citesc eu și majoritatea oamenilor? Nu cred că e OK să fac asta. Poate că mediocritatea vinde mai mult dar fiecare e liber să aleagă modul în care dorește să presteze. Afirmația ta descurajează, îl poate face pe cititor să se îndoiască de capacitățile sale fără ca măcar să încerce, să plece la drum cu frica de eșec.

    Crezi că Monsieur Hulot are umor pentru consumatorii de vlog din 2012?

 2. mi se pare chiar mai bun acest ultim material, data de primul de la care a devenit notoriu Gaben pt unii romani chiar non-bloggeri ! totul e sincronizat, e scurt, nu plictiseste.

  singura discutie poate avea loc pe marginea retei. daca si cat de mult se aplica tuturor, ori sunt si cazuri in care sucul de rosii poate fi inlocuit cu o Cola si un Ketonal Duo dupa ce ma bag sa buginesc ‘fo douaspe ore :)

  respect, Gaben !

 3. Imi place ideea de videoblogging. Eu cred ca prin orice video personal postat pe un blog faci videoblogging. Asa cum poti scrie articole proaste care sa nu fie citite de nimeni dar totusi sa faci blogging la fel poti posta filmulete care pot sa fie sau sa nu fie placute si sa faci videoblogging. Ramane de vazut feedback-ul cititorilor, feedback ce va determina calitatea filmuletului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)