Căutăm blogger pentru o excursie de trei zile în Zurich

Ar trebui să ştiţi despre mine că sunt printre acei extrem de puţini oameni de pe planetă care nu au nici o legătură cu dulciurile. Căci ciocolata, prăjiturile, fursecurile, bezelele, halvaua, rahatul, caramele, turta dulce, drajeurile şi tot ce mai ţine de această pleiadă de zaharuri şi zaharide (nu ştiu dacă folosesc bine termenul ăsta, dar îl las aşa cum a căzut :D) nu au nici o legătură cu mine. Pur şi simplu suntem din alte sfere, ca să nu zic alte universuri :D Vă spun toate acestea pentru că mi-e greu să înţeleg pofta pe care unii o simt când vorbesc, spre exemplu, despre ciocolată. Adică nu, nu mi-e greu, acum îmi dau seama. Probabil că aşa simt eu pentru bere, iar cei care nu au nici o treabă cu berea nu mă înţeleg nici ei de nici o culoare :D

Cum ştiu, însă, că mulţi dintre voi vă cam dedaţi la dulciuri, am zis să vă anunţ că apetenţa voastră pentru ciocolată (#băejtinebun, ce asociere de termeni am pleznit acilea :D) vă poate trimite în Elveţia. Căci am pus la cale cu partenerul Heidi Choco Club o preafrumoasă campanie, pardon, o preagustoasă campanie pentru bloggeri :))

Excursia de trei zile în Zurich (pfoai, ce experienţă…) este doar un premiu, cel mare, e drept. Şi ca să fie totul clar, să ştiţi că avem pentru voi şi o diurnă de blogger :D Căci mai avem premii pentru voi, după cum urmează:

– două fântâni de ciocolată (deci doi câştigători)
– două bucăţi de tastatură de ciocolată personalizată cu numele tău (ia imaginaţi-vă un pic cum o să arate :D)
ciocolată personalizată Heidi

Găsiţi toate detaliile despre campanie şi despre premii (să vă uitaţi la detalierea premiilor, o să vă placă de foioioioi :D) pe BlogalInitiative.ro. Hai succes, dulcilor care sunteţi :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Căutăm blogger pentru o excursie de trei zile în Zurich”

      1. E gata articolul, insa nu reusesc sa-l inscriu. Dupa ce am completat frumos si citet tot ce trebuie, imi scrie ca „Articolul trebuie sa existe pe blogul tau” si habar nu am cum sa-l pacalesc, sincer :)

  1. Pingback: Să vă recomand şi eu, din blogosferă « albert.alexasport

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)