Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ce legătură au bloggerii cu drepturile de autor?

În caz că nu ştiaţi, legătura este foarte mare. Şi strânsă. Foarte strânsă. Doar că, vedeţi voi, deşi multă lume din blogosferă are masive bănuieli că toată problematica asta cu drepturile de autor ne vizează acut, puţină lume ştie exact despre ce este vorba. Aşa că am decis să punem mâna pe problemă, cum ar veni, ca să facem ceva.

Aşa că vrem să avem un blogger oficial la simpozionul “Protecția juridică a operelor și prestațiilor artistice în mediul digital”, organizat de O.R.D.A. și Organizația Mondială pentru Proprietate Intelectuală pe 11-12 decembrie, la Brasov. Care să meargă la faţa locului şi să fie ochii şi urechile noastre, cum ar veni.

Chiar vă rog să vă implicaţi în campania asta. Ca să arătaţi că este un subiect care ne interesează şi pe care îl tratăm cu maximă seriozitate. Pentru că astfel de oportunităţi, odată ratate, se cam întorc împotriva noastră. Şi nu e bine. Nu e bine deloc…

Îi mulţumim lui Florin Grozea pentru deschidere şi pentru că are încrede în blogosferă :)

11 comentarii la “Ce legătură au bloggerii cu drepturile de autor?

 1. andreea Reply

  sunt disponibila si interesata :)

  • Cristian China Birta Reply

   Ma bucur sa aud asta :) Ia pune mana, pardon, tastatura :D si inscrie-te in campania de pe Blogal Initiative. Caci doar asa poti ajunge la Brasov. Succes!

   • andreea Reply

    acum ma duc sa vad ce si cum. ms! :)

 2. dorina Reply

  foarte bine, simt miros de profi…
  acum 10 min. l/am vazut pe Alexandru China Birta la Prima TV!
  Dragă soția lui Chinezu și dragă Chinezule, felicitări…
  Cu drag, o bucubăimăreancă.

  • Cristian China Birta Reply

   Eu inca nu am vazut emisiunea. Dar oricum sunt mandru de minunatul meu Alex. Munceste enorm inca de la varsta asta si spune ca asa vrea el si ca ii place. Doamne, ce copii minunati am… :)

 3. Florin Grozea Reply

  Ce trebuie spus și mai clar: fiecare blogger este un CREATOR, pentru că ceea ce scrie el este UN TEXT ORIGINAL purtători de drepturi de autor. Problema protejării drepturilor de autor pe Internet este așadar una de actualitate pentru fiecare blogger, este o problemă de zi cu zi. Și cum nimeni nu deține adevărul absolut, din când în când se organizează conferințe/simpozioane unde se adună specialiști implicați în domeniu și dezbat subiectul. Din acest motiv e important ca și bloggerii (care sunt atât autori cât și jurnaliști – deci formatori de opinie) să se implice.

  • Corson Reply

   Sichu bibi libi pupu, chic klog mirz sip tiong pong chirtz. (Copyright Corson, 30 Brumar, valeat 7520 de la facerea lumii.)

   Deci, domnu Florin, ca intre CREATORI, ce ma sfatuiti? Sa-i dau in judecata pe aia de-o sa ma plagieze, sau mai intii sa-i las sa ma faca celebru? Deci bogat.

 4. Iulian Reply

  Bune astfel de campanii. Orice blogger trebuie respectat pentru continutul pe care il creeaza.

 5. irina bartolomeu Reply

  Unde as putea sa vad si eu programul evenimentului? Cand se desfasoara pana la urma, pe 11 sau pe 12 dec? Multumesc.

 6. Florin Grozea Reply
 7. dpvue Reply

  Felicitari pentru initiativa si sper s-o mai reluati si in 2018!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.