Ce legătură au bloggerii cu drepturile de autor?

În caz că nu ştiaţi, legătura este foarte mare. Şi strânsă. Foarte strânsă. Doar că, vedeţi voi, deşi multă lume din blogosferă are masive bănuieli că toată problematica asta cu drepturile de autor ne vizează acut, puţină lume ştie exact despre ce este vorba. Aşa că am decis să punem mâna pe problemă, cum ar veni, ca să facem ceva.

Aşa că vrem să avem un blogger oficial la simpozionul “Protecția juridică a operelor și prestațiilor artistice în mediul digital”, organizat de O.R.D.A. și Organizația Mondială pentru Proprietate Intelectuală pe 11-12 decembrie, la Brasov. Care să meargă la faţa locului şi să fie ochii şi urechile noastre, cum ar veni.

Chiar vă rog să vă implicaţi în campania asta. Ca să arătaţi că este un subiect care ne interesează şi pe care îl tratăm cu maximă seriozitate. Pentru că astfel de oportunităţi, odată ratate, se cam întorc împotriva noastră. Şi nu e bine. Nu e bine deloc…

Îi mulţumim lui Florin Grozea pentru deschidere şi pentru că are încrede în blogosferă :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Ce legătură au bloggerii cu drepturile de autor?”

 1. foarte bine, simt miros de profi…
  acum 10 min. l/am vazut pe Alexandru China Birta la Prima TV!
  Dragă soția lui Chinezu și dragă Chinezule, felicitări…
  Cu drag, o bucubăimăreancă.

 2. Ce trebuie spus și mai clar: fiecare blogger este un CREATOR, pentru că ceea ce scrie el este UN TEXT ORIGINAL purtători de drepturi de autor. Problema protejării drepturilor de autor pe Internet este așadar una de actualitate pentru fiecare blogger, este o problemă de zi cu zi. Și cum nimeni nu deține adevărul absolut, din când în când se organizează conferințe/simpozioane unde se adună specialiști implicați în domeniu și dezbat subiectul. Din acest motiv e important ca și bloggerii (care sunt atât autori cât și jurnaliști – deci formatori de opinie) să se implice.

  1. Sichu bibi libi pupu, chic klog mirz sip tiong pong chirtz. (Copyright Corson, 30 Brumar, valeat 7520 de la facerea lumii.)

   Deci, domnu Florin, ca intre CREATORI, ce ma sfatuiti? Sa-i dau in judecata pe aia de-o sa ma plagieze, sau mai intii sa-i las sa ma faca celebru? Deci bogat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)