Eu i-aş da afară pe ăştia din federaţiile sportive!

Ce vedeţi în titlu exact aşa am zis la Sport Marketing Conference, organizată de Revista Biz. Căci experienţa de până acum cu sportlocal.ro m-a învăţat că cele mai multe dintre federaţiile noastre au ca principală preocupare să completeze nişte tabele cu calendarul competiţional (trimis tot de cluburi, fireşte) şi să mute nişte hârtii dintr-un loc în altul. Exagerez un pic, fireşte, dar pe lângă ce ar trebui să facă o federaţie în 2012, ce fac ale noastre este egal cu o frecţie cun Ben Gay la un picior de pian de scol XIX, adică nu numai că nu ajută, dar mai mult strică.

În fine, nu mă porniţi. Mai bine vă las cu prezentarea pe care am avut-o la eveniment. Că e cu poze multe, aşa că nu o să vă obosiţi citind :D

Despre eveniment au mai scris Irina, Dana, Make, Cristi, Andrei.

6 comentarii la “Eu i-aş da afară pe ăştia din federaţiile sportive!

 1. Flori Reply

  Eu zic ca nu ar trebui sa generalizam. Eu am doua prietene care lucreaza la o anumita federatie si stiu cata munca depun. Nu exista program fix si nu intotdeauna weekendurile sunt libere. Stiu cat muncesc si se zbat dar, din pacate,se izbesc de tot felul de ziduri ridicate de gandiri limitate si formate in perioada comunista. Deh`, cam asa sta treaba cand lucrezi cu statul roman.

  • Cristian China Birta Reply

   Nu am generalizat. Am zis ca cele mai multe federatii nu fac ce trebuie. Si spun asta din exeperiente. Chiar te rog sa ma pui in legatura cu fetele despre care spui. Ca vrem sa le ajutam cum putem prin sportlocal.ro. Da-mi un mail pe cristi.china pe gmail. Merci.

  • Irina Bărăgoi Reply

   Flori, degeaba fetele munceasc din greu facand si din munca altora (cel mai probabil), daca nimic nu e concretizat asa cum ar trebui sa fie! Degeaba sunt oameni care se zbat undeva intr-un colt de birou unde nu e transparenta, iar ca imagine de ansamblu, la ceea ce vezi per total la o federatie, iti vine sa zici ce-a spus Cristi in titlu!

 2. Razvan Reply

  Acum pe serioaselea, exista alte domenii in romania in care boss-ii fac altceva decat frectiuni ? :) Vorbim despre majoritate, evident.

 3. cotos Reply

  Numai ca ei nu pleaca..E o problema de 22 de ani..Nu doar de acuma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.