Eu i-aş da afară pe ăştia din federaţiile sportive!

Ce vedeţi în titlu exact aşa am zis la Sport Marketing Conference, organizată de Revista Biz. Căci experienţa de până acum cu sportlocal.ro m-a învăţat că cele mai multe dintre federaţiile noastre au ca principală preocupare să completeze nişte tabele cu calendarul competiţional (trimis tot de cluburi, fireşte) şi să mute nişte hârtii dintr-un loc în altul. Exagerez un pic, fireşte, dar pe lângă ce ar trebui să facă o federaţie în 2012, ce fac ale noastre este egal cu o frecţie cun Ben Gay la un picior de pian de scol XIX, adică nu numai că nu ajută, dar mai mult strică.

În fine, nu mă porniţi. Mai bine vă las cu prezentarea pe care am avut-o la eveniment. Că e cu poze multe, aşa că nu o să vă obosiţi citind :D

Despre eveniment au mai scris Irina, Dana, Make, Cristi, Andrei.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Eu i-aş da afară pe ăştia din federaţiile sportive!”

  1. Eu zic ca nu ar trebui sa generalizam. Eu am doua prietene care lucreaza la o anumita federatie si stiu cata munca depun. Nu exista program fix si nu intotdeauna weekendurile sunt libere. Stiu cat muncesc si se zbat dar, din pacate,se izbesc de tot felul de ziduri ridicate de gandiri limitate si formate in perioada comunista. Deh`, cam asa sta treaba cand lucrezi cu statul roman.

    1. Nu am generalizat. Am zis ca cele mai multe federatii nu fac ce trebuie. Si spun asta din exeperiente. Chiar te rog sa ma pui in legatura cu fetele despre care spui. Ca vrem sa le ajutam cum putem prin sportlocal.ro. Da-mi un mail pe cristi.china pe gmail. Merci.

    2. Flori, degeaba fetele munceasc din greu facand si din munca altora (cel mai probabil), daca nimic nu e concretizat asa cum ar trebui sa fie! Degeaba sunt oameni care se zbat undeva intr-un colt de birou unde nu e transparenta, iar ca imagine de ansamblu, la ceea ce vezi per total la o federatie, iti vine sa zici ce-a spus Cristi in titlu!

  2. Pingback: Gandul de dimineata » Sportivii buni sunt prea buni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)