Drum Cafe, singurul spectacol de la care pleci cu febră musculară

Bine, exagerez un pic titlul. Adică sunt sigur că mai există şi alte spectacole de la care pleci cu febră musculară. Dar de plecat de acolo cu dureri în braţe, spate şi picioare, asta nu exagerez, aşa este! E drept că pleci şi cu o energie teribilă de acolo şi cu un zâmbet pe faţă cât China, ca să zic aşa :D

Spectacolul oferit de băieţii de la Drum Cafe, căci despre această ispravă vorbim în rândurile care urmează, este unul aparte. În primul rând că nici nu ştiu dacă spectacol este termenul potrivit pentru a-l descrie. Adică spectacol fac, absolut, dar nu ştiu dacă asta este :)) Mai degrabă i-aş spune o adunătură simpatică de oameni care dau în mintea copiilor :D Să mă explic.

Din momentul în care intri în sală îţi dai seama că ceva nu e în regulă. Că nu prea o să fie genul de eveniment cultural la care am mai fost până atunci. Căci pe fiecare scaun se află după cum urmeată: o tobă de aia africană destul de mărişoară, un tub de plastic (culori diferite prin toată sala) şi câte un ou de ălă scuturător (iertare, dar nu ştiu cum să îi zic atfel :D).  Evident că durează maximum 23 de secunde până când starea ta de abţinere se duce dreaqu si te apuci să baţi în toba aia. Şi ca tine fac toţi cei din sală. Aşa că înainte de începerea showului este un vacarm acolo de nu se aude om cu persoană :D

Şi începe tevatura. Asta este! Aşa îi spun de acum înainte: tevatură! Nu spectacol, nu show. Trebuie să mergeţi acolo ca să vedeţi ceva, degeaba aş încerca eu să vă povestesc :) Se aprind luminile şi pe scenă vedem patru băieţi. Care încep să bată în tot felul de instrumente de percuţie. „Solistul vocal”, cum ar veni, începe să ne vorbească. Moment în care începem să rânjim fasolea, căci româna lui este una tare simpatică, cu un accent hispanic de tot angajamentul. Fabian Sanchez, căci aşa îl cheamă în civilie, este din Columbia şi din ce am văzut aseară este un mega-showman. Rar vezi pe cineva care să interacţioneze atât de bine cu sala şi care să reuşească să te ţină în priză aşa cum a făcut-o el.

Nu o să vă povestesc tot ce se întâmplă acolo, pentru că vă recomand din tot sufletul să mergeţi să petreceţi 90 de minute excelente, în care energia fizică (ohoooo, aveţi nevoie de ea la greu :D) se combina splendid cu o energie sufletească generată de tot ce se întâmplă acolo, pe scenă şi în public. Vă spun, totuşi, că veţi învăţa să bateţi la toba aia africană, să cântaţi într-o orchestră de tuburi de plastic (foarte frumos sună, o să vedeţi) şi să vă distraţi atunci când sunteţi într-o sală de spectacol aşa cum nu aţi făcut-o niciodată.

Categoric vă recomand să mergeţi să-i vedeţi pe cei de la Drum Cafe. Indiferent ce vârstă aveţi o să vă simţiţi excelent. Aş zice chiar că dacă aveţi copii mai măricei, adică peste vreo 5-6 ani, merită să îi duceţi acolo, se vor distra excelent şi vor învăţa şi nişte noţiuni basic de percuţie şi de ritm. Biletul costă doar 30 de lei şi mai puteţi să îi vedeţi pe băieţi anul acesta doar pe 5 şi pe 20 decembrie la Teatrul Tănase. Eu zic să mergeţi şi apoi să îmi bateţi mie obrazul dacă nu v-a plăcut :D

Eu mă mai duc o dată pe 2o decembrie, pentru că vreau să îi duc şi pe Mara şi pe Alex, minunaţii mei, să se distreze. Aşa că poate ne vedem acolo :)

Încă ceva. Căci, mă ştiţi, când simt ceva aromă de business, trebuie să o zic :D Cei de la Drum Cafe sunt excelenţi pentru a înviora atmosfera la un eveniment cu mai multe persoane. Căci trust me că după o tură de tobe africane şi tuburi colorate de plastic invitaţii voştri o să zbârnâie de activitate :D Aşa că vă recomand să luaţi legătura cu ei şi să vedeţi ce vă pot oferi. Pentru zona aceasta de business pun prezentarea de mai jos.

Echipa iDrum 2012
Fabian Sanchez, leader (Columbia) djembe, repenike, voce
Ati de Chile, (Chile) congas, djembe, toba mare, efecte
Cristian Melak- Ciupi (Cluj Napoca) toba mare, toba mica, djembe, efecte
Claudiu Buna (Arad) djembe, efecte
Jairo Huertas (Columbia) djembe, efecte

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.