Care vă jucaţi Monopoly? Şi de ce pierdeţi vremea cu aşa ceva, măăăăh?

Am fost atacat dur zilele trecute de un tovarăş. „Măh, de ce ai pus pe Facebook poza cu noul Milionarii Monopoly, de ce, măh, nemernicule?„, m-a luat el de gulerul imaginar şi m-a trântit, tot imaginar, de caldarâmul 2.0. Văzând mirarea mea genuină, omul mi-a explicat: „Monopoly este jocul vieţii mele, cred că am stat mai mult să mă joc decât am făcut orice altceva, de la respirat şi dormit, la băut bere cu prietenii. Şi acum tu mi-ai arătat că a apărut ăsta nou, cu Milionarii. Nemernicule!

Nu am mai avut ce să zic. Omul avea dreptate. Am fost un nemernic. Dar nu îmi pare rău nici un milimetru :D Păi ce, io vă pun să deveniţi moguli şi să vindeţi, cumpăraţi, riscaţi, vă enervaţi, vă bucuraţi, luaţi la mişto, sunteţi luaţi la mişto? Eu vă pun să aruncaţi cu milioanele de bani pe nuş ce proprietăţi şi să luaţi pielea de pe chiriile celorlalţi, cum ar veni? Păi şi atunci de ce strigaţi la mine, bre? Ete, ce milionari v-aţi făcut… :))

No bun, râdem şi glumim, dar i-am văzut la lucru pe Ştefan şi pe Claudiu când s-a lansat jocul şi m-am prins că la deplasarea de după anul nou cu gaşca DreamTeamRO o să bobinăm puternic la jocul ăsta. Numai că – mă ştiţi doar – pe lângă banii pe care îi faci sau îi pierzi  în joc, eu o să propun să mărim miza. Adică la 100.000 să fie un link într-o postare, la 300.000 banner pe blog, la 500.000 una advertorial, iar cine face primul milion va primi… nuş ce încă, dar găsim noi :D

În simpăticoşenia de mai jos mă puteţi vedea alături de musiu Tunaru, care este el Mr. Monopoly. Mă rog, a fost pentru o seară sau două. Dar i-a stat bine :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Care vă jucaţi Monopoly? Şi de ce pierdeţi vremea cu aşa ceva, măăăăh?”

  1. Si mie imi place de mor Monopoly insa trebuie sa recunosc faptul ca a trecut poate mai bine de un an de cand nu am mai avut timp de o partida intinsa pe jumatate de zi + jumatate de noapte.
    Este un joc minunat despre care niciodata nu am crezut ca este pentru copii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)