Ce vreau eu de ziua mea. Şi cine sunt eu, Cristian China-Birta, la aproape 38 de ani

Pe 11 decembrie împlinesc 38 de ani. O vârstă splendidă, dar nu pentru că numărul 38 ar avea ceva minunat sau magic în el, ci pentru că mă uit la el şi zâmbesc larg pentru că tare drag îmi este de mine când mă uit ce am realizat până la vârsta asta :) Am o soţie senzaţională, doamna sufletului meu, care mi-a dăruit trei copii fenomenali, comorile vieţii mele. Şi dacă m-aş opri aici şi tot ar fi ceva splendid. Dar mai adaug faptul că am nişte prietenii fantastici, nu mulţi, câţiva, aşa cum trebuie să fie prietenii adevăraţi. Şi că am parte de nişte colegi minunaţi în tot ceea ce am întreprins, drept pentru care trebuie să zic, de  fiecare dată când am ocazia, că fără ei nu aş fi putut face niciodată ce fac. Şi le mulţumesc pentru asta :)

În fiecare an, de ziua mea, primesc tot felul de cadouri din partea multor companii, branduri, agenţii şi chiar persoane private. A spune că nu mă bucură o astfel de atenţie ar însemna să mint mizerabil. Căci sunt şi eu om şi îmi place când văd că lumea se gândeşte la mine :) Aşa că vreau ca rândurile de mai jos să fie înţelese şi ca un fel de mulţumire pentru gândurile voastre frumoase, dar şi ca o rugăminte să fie înţelese exact aşa cum vreau eu să le transmit.

De ziua mea eu nu vreau nici un cadou. Nu pentru mine. Ci pentru alţii. Pentru că eu, din fericire, nu am motive să mă plâng, am o viaţă foarte frumoasă. Şi din acest frumos care mă înconjoară aş vrea să ofer, o bucăţică mică, dar o bucăţică şi celorlalţi. Pentru că vă rog să mă credeţi când vă spun că dacă oferi cuiva ceva este cel mai frumos cadou pe care poţi să ţi-l faci şi cea mai mare bucurie sufletească :)

Anul acesta, de ziua mea, aş vrea să vă gândiţi nu la mine, ci la alţii. La cei despre care ne spune Alexandra. Şi să vă gândiţi că eu nu o să mă pot bucura niciodată de cadourile voastre nici a suta parte din cât s-ar putea bucura aceşti micuţi. De aceea vreau ca gândurile voastre frumoase către mine şi cadourile pe care aţi vrea să mi le oferiţi de ziua mea să meargă către ei. Pentru că este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteţi oferi!

Şi pentru a încerca să facem şi mai mult, am decis ca anul acesta Blogal Initiative să fie locaţia oficială din Bucureşti pentru excelenta iniţiativă ShoeBox2012. Aşa că vă aşteptăm să vă implicaţi. Eu unul ştiu că o veţi face şi vă mulţumesc de pe acum :)

Sper că m-am făcut bine înţeles şi că am vorbit nu ochilor voştri, nu minţii voastre, ci sufletului, coraconului despre care vă tot spun eu aici de atâta vreme :) Şi pentru că aş vrea să înţelegeţi cu adevărat cine sunt eu, Cristian China-Birta, cel care vă vorbeşte din suflet acum, am scris rândurile de mai jos. Ca să mă cunoaşteţi mai bine.

În momentul în care scriu aceste rânduri, pe partea profesională (sună naşpa, ştiu, dar am ales termenul ca să mă fac mai bine înţeles) Cristian China-Birta deţine sau este implicat în diferite grade şi măsuri în următoarele proiecte:

chinezu.eu. Cartea mea de vizită în 2.0, blogul personal pe „spatele” căruia mi-am construit în mare măsură brandul. Şi care deschide uşi, tot felul de uşi :) Cu extensiile Republica Culturală Chineză şi Politichina.

Blogal Initiative. O idee devenită test şi un test devenit confirmare şi o confirmare devenită business. Şi cu care avem gânduri foarte mari. Spun avem pentru că sunt asociat în această ispravă cu Vlad Dulea, care, pe lângă faptul că e partener de business excelent, mi-e şi un prieten foarte bun. De altfel, Vlad este asociatul meu în toate proiectele despre care vă povestesc mai jos. Ce facem la Blogal Initiative? Cei mai mulţi dintre voi ştiţi deja, dar, pe scurt, dacă sunteţi bloggeri citiţi aici, iar dacă sunteţi companii sau branduri citiţi aici. Căci acestea sunte cele două categorii cărora ne adresăm. Mai trebuie să vă spun că project manager este Loredana Pricopie, un fel de argint viu al companiei :))

sportlocal.ro. Primul proiect pe care l-am lansat, prin 2008. Şi care îmi este foarte drag. Şi pe care tocmai l-am refăcut ca un fel de reţea de reţele sociale :) O să mergem pe ideea asta, în care o să vrem să construim comunităţi locale care să susţină sportul local din zona lor din toate punctele de vedere. O să revin asupra subiectului. Vă mai spun doar că sunt onorat să vă anunţ că project manager este Cristian Florea :) Încă nu l-am lansat oficial, aşa că nu spuneţi nimănui despre el :D

blogdebere.ro. A apărut în momentul în care m-am decis să îmi transform pasiunea pentru bere într-un mic buisiness. E unul mic, dar care îmi place teribil :) Este foarte clar ce facem acolo, aşa că vă mai spun doar că am plăcerea să lucrez acolo alături de Sorin The Beerminator Neagu, ca project manager.

blogdecinema.ro. Aici eu sunt un fel de vioara 15 :)) Pentru că nu mă simt în stare să particip la acest proiect altfel decât cu sprijin logistic şi cu network şi cu ce îmi mai spune Marin Apostol, project managerul, că ar trebui sa mai prestez. Dar proiectul este unul foarte, foarte fain, după cum puteţi vedea.

taximetre.ro. Aici Vlad Dulea este expertul, eu doar vorbesc când sunt întrebat :D

politicalocala.ro. Avem în plan să schimbăm siteul radical la începutul anului viitor. Am preferat să amânăm relansarea lui până trece nebunia cu alegerile. O să vă spun mai încolo de ce. O să fie fain ce avem în cap, o să vedeţi :)

maramureseni.ro. Sunt în căutarea unui asociat sufletist din zonă cu care să repornim proiectul. Pentru că nu e un business, nu care cum să fie, ci ceva de suflet. Aşa că trebuie să fim mai mulţi care să punem suflet, altfel nu iese nimic…

– în pregătire: un blog de fotografie şi un blog de cafea. În curând…

Cam atât am avut a vă spune. Vă mulţumesc :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

23 thoughts on “Ce vreau eu de ziua mea. Şi cine sunt eu, Cristian China-Birta, la aproape 38 de ani”

 1. Wooow, eşti un pic mai mare ca mine :D fac tot 38 de ani, dar pe 28 Decembrie. Fi atent, dacă totuşi din întîmplare primeşti un PC sa-u un Laptop, te rog nu-l refuza, îl accept io cu mare plăcere că ….Multă sănătate

 2. Cristi, esti un om deosebit si ma bucur nespus ca te-am cunoscut. Sa ai mult noroc pe toate planurile si sa fii mereu acelasi om sufletist. Mai las loc de urari si pentru data de 11 :D

 3. Nu te mai saturi de site-uri MOGULULE care esti tu MOGUL! La multi ani in avans ca sa zic asa! Sanatate nemarginita si sa te bucuri de comorile vii pe care le ai langa tine.

  P.S. Ziua mea e in 13 ianuarie, cand schimb prefixul. Dar spre deosebire de tine, eu vreau un cadou:)). Vreau sa gasesc fonduri ca sa imi fac un cover up la un tatuaj. Partea mai urata e ca nu prea se baga decat saloanele scumpe la asta, deci ma intelegi de ce vreau cado’ :))

  Hai, ti pup!

 4. 38 are o mica legatura si cu data de 11, poate de asta e deosebit.
  La multi ani de pe acum si felicitari pentru bucuria pe care i-ai adus-o lui Zolty, chiar citeam la el pe blog! Ai un suflet cu adevarat mare!

 5. La multi ani de pe acum si sa fiti sanatosi atat tu cat si familia ta frumoasa, fiindca asta conteaza cel mai mult, restul vine de la sine!

 6. Pingback: Pe 4 decembrie ne vedem în Open Pub #reloadedsmile • Chinezu

 7. Pingback: 38 • Chinezu

 8. Pingback: La multi ani marelui OM Chinezu | Sabina Cornovac Online

 9. Pingback: LIDL s-a înscris în proiectul Shoebox și încurajează sportul - Blogul Sport Local

 10. Pingback: Şi i-am cunoscut… « Irninis Miricioiu

 11. Pingback: “Sarbatori fericite si un sincer La multi ani!” » Pavăl

 12. Pingback: Si i-am cunoscut... | Irninis Miricioiu

 13. Pingback: La multi ani marelui OM Chinezu - Sabina Cornovac Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.