Cinci motive pentru care cred că Folk Alba este o reuşită

Anul acesta am ajuns pentru prima dată la Festivalul Concurs de Folk Ziua de Mâine, Alba Iulia, 2012. Şi mi-a plăcut foarte mult ce am văzut. Drept pentru care am zis că ar fi bine să scriu cinci motive pentru care cred eu că acest Festival este o mare reuşită.

Publicul. Am văzut un public foarte frumos, cunoscător, care a reacţionat foarte bine la ce se întâmplă pe scenă. Adevărul este că au avut şi la cine reacţiona, căci artiştii pe care i-am văzut în recitaluri au fost foarte buni. Şi au cântat pentru acest public pe care îl salut şi eu cu această ocazie.

Organizarea. Excelentă. Mult peste ceea ce – recunosc… – m-am aşteptat. Căci am fost şi prin alte părţi, unde nu neapărat că organizarea a lăsat de dorit, doar că nu a fost la nivelul celei pe care am găsit-o la Alba Iulia. Recomand organizatorilor altor festivaluri să tragă o fugă până aici şi să îşi ia notiţe.

Artiştii. Şi cei din concurs, dar şi cei din recitaluri au fost exact cum a trebuit ca să iasă totul fain. Concurenţii au fost foarte buni, aşa că mă bucur că nu am fost în pielea juriului. Şi mie mi-a fost greu să îi departajez în jurizarea live pe care am făcut-o în Republica Culturală Chineză. Cât despre cei care au avut recitaluri, ar fi fost şi păcat să nu cânte cum au cântat cu un asemenea public în sală :)

Bloggerii oficiali. De fiecare dată când ajung la un eveniment de o asemenea anvergură învăţ câte ceva. Şi spun lumii asta. Şi cred că la fel se întâmplă şi cu ceilalţi bloggeri oficiali. De la Alba Iulia plec cu un zâmbet mare pe buze. Şi cu o dorinţă teribilă de a reveni şi de a fi parte din lucrurile faine pe care oamenii de la Consiliul Judeţean şi partenerii lor le fac aici. Şi pentru care îi felicit din toată inima!

Muzica folk. Poate sună ciudat să spun că cel mai mare motiv pentru care cred că Festivalul Folk Alba este o reuşită este chiar muzica folk. Hai să o luăm altfel: să ne gândim că acest Festival nu ar exista, că ceea ce am trăit noi zilele astea nu s-ar fi întâmplat. Exact, încruntarea şi strângerea de stomac pe care o simţim exact asta ne spune, că trebuie să ne bucurăm că avem ocazia să fim parte dintr-o astfel de ispravă reuşită :)

PS Mulţumesc încă o dată, Make, pentru invitaţie :)

Organizatori: CJ Alba si Cultur’Art

Parteneri în organizare: Casa de Cultura a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultura a Studentilor Alba IuliaAsociatia RYMAMuzeul National al Unirii Alba IuliaArt Café Downtown

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)