Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Destul cu mesajele puerile şi formele sexy, dar fără fond!

„Destul cu mesajele puerile şi formele sexy, dar fără fond! Trebuie să-i batem cu propriile arme, aşa că fiecare piesă va avea un stil diferit. Prima piesă, asta despre care îţi spuneam, a fost mai pe dance, deşi mesajul e rock. Dar urmează şi alte manifeste-melodii cu influenţă jazz, swing, indie, tango, fusion şi tot aşa până când nu mai „lasă papa la mare” pe nimeni şi nu mai aruncă pe nimeni cu „mânuţele prin aer” pe nervii, sufletele şi conştiinţele noastre!”

Aţi citit rândurile de mai sus? Bun. Acum imaginaţi-vă că aceste cuvinte sunt spuse de bărbosul ăsta care joacă în secvenţa de mai jos.

Dap, cuvintele de mai sus aparţin lui Ovidiu Niculescu, extraordinarul actor din „Restul e tăcere” şi din nişte piese de teatru care mi-au mers direct la suflet. Când l-am cunoscut prima dată pe Ovidiu (la o bere, fireşte :D), mi-am dat seama că el nu joacă (vorba vine…) în filme sau în piesele de teatru, el se joacă pe el. Pentru că aşa cum îl vedeţi prin filme, cu atitudinea asta de stentor degrabă răcnitoriu şi punând suflet în fiecare cuvânt, exact aşa este şi în viaţa reală.

De aia nu m-a surprins când m-a anunţat că a început un proiect muzical. Cu un fel de ars poetica surprins în citatul de mai sus (mi l-a trimis pe SMS, să am dovadă că a zis asta, cum ar veni :D). Trupa se numeşte Fozy, iar mai jos aveţi prima producţie. Enjoy.

FOZY este un proiect Macadam Studio din care fac parte actorul OVIDIU NICULESCU (voce, versuri), muzicianul BOGDAN DIMITRIU ex-Basorelief (clape, productie) si editorul DUMI PADURE (editare, productie).

2 comentarii la “Destul cu mesajele puerile şi formele sexy, dar fără fond!

  1. Iulian Răspunde

    Daca omul asta e asa si-n viata de zi cu zi, e meserias!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.