28.05.2017

Ce candidaţi susţin eu în această campanie

Şi când zic susţin înseamnă exact cum zic. Adică îmi place de ei şi spun asta oricui este dispus să mă asculte sau, după caz, curajos să întrebe :)) Vi-i spun mai jos pe cei 3 care sunt în topul meu, la mare distanţă de ceilalţi. Şi dau, fireşte, argumente. Cu precizarea că nu am nici o înţelegere pe bani sau pe alte beneficii cu ei. Îi susţin pentru că aşa vreau eu. Punct.

Alina Gorghiu. Pe lângă faptul că este un om cu care ai ce povesti, Alina este om politic modern, adică unul care nu se agita ca sifonul doar în campaniile electorale, ci face lucruri tot timpul. Şi lucruri faine. Pe care le-am apreciat de fiecare dată. Drept pentru care, dacă aş putea vota în Colegiul 22 din Bucureşti unde candidează, aş vota-o cu mare drag.

Liviu Alexa. Un nebun. Dar un nebun frumos :) Care şi-a construit viaţa cu o încăpăţânare şi o ambiţie de apreciat şi care acum vrea să ajngă în Parlament ca să facă ceva altfel. Cred cu tărie că avem nevoie de ceva „nebunie” alexaistică în politică, poate se mai schimbă ceva.  Drept pentru care, dacă aş putea vota în Colegiul 1 din Cluj Napoca unde candidează, l-aş vota cu mare drag.

Iulian Crăciun. Aveţi mai jos un film. Care este argumentul meu.  Drept pentru care, dacă aş putea vota în Colegiul 8 din Bucureşti unde candidează, l-aş vota cu mare drag.

Chinezu’ despre Iulian Craciun from Iulian Craciun on Vimeo.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De ce să denumeşti un partid Reţeaua Politică?

În unele ţări aşa îl cheamă pe Băsescu

6 comentarii

 1. joi, 15 noiembrie 2012, 17:11

  […] Chinezu, alt unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania, si-a asumat azi transparent si ferm 3 candidaturi. Sunt extrem de onorat ca ma numar printre acestia si ii multumesc din inima. De 6 ani de cand vorbesc cu Chinezu la telefon, nici macar un chef n-am apucat sa facem. In schimb, mi-l fura pe frate-mio incetul cu incetul ). […]

  Răspunde
 2. vineri, 16 noiembrie 2012, 14:59

  […] un exemplu. O facem și noi și sper să urmeze și alții. Nu de alta, dar dacă noi, bloggerii, ne ferim de […]

  Răspunde
 3. vineri, 16 noiembrie 2012, 17:38

  Eram sigur ca o vei sustine pe Alina ,pe ceilalti nu-i cunosc ! Noroc cu tine :)

  Răspunde
 4. sâmbătă, 17 noiembrie 2012, 21:31

  Și eu aș vota-o, dacă aș putea, pe Alina Gorghiu. E cea cu inițiativa primei biblioteci cu acces gratuit din sectorul 5.

  http://www.dcnews.ro/2012/08/biblioteca-cu-acces-gratuit-intr-un-cabinet-parlamentar/

  Răspunde
 5. sâmbătă, 17 noiembrie 2012, 21:33

  […] dă să dreagă situația și încearcă să schimbe subiectul. Îl întreabă pe Becali ce ar face dacă ar fi ministru al agriculturii, la care el, foarte serios, declară că ar dezvolta cel mai mult… piața de ciocănitoare! […]

  Răspunde
 6. luni, 19 noiembrie 2012, 21:58

  […] model chinezesc (și tvdece-ist, de fapt), am să vă spun care-s oamenii pe care eu i-aș vota la parlamentarele […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *