Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ce candidaţi susţin eu în această campanie

Şi când zic susţin înseamnă exact cum zic. Adică îmi place de ei şi spun asta oricui este dispus să mă asculte sau, după caz, curajos să întrebe :)) Vi-i spun mai jos pe cei 3 care sunt în topul meu, la mare distanţă de ceilalţi. Şi dau, fireşte, argumente. Cu precizarea că nu am nici o înţelegere pe bani sau pe alte beneficii cu ei. Îi susţin pentru că aşa vreau eu. Punct.

Alina Gorghiu. Pe lângă faptul că este un om cu care ai ce povesti, Alina este om politic modern, adică unul care nu se agita ca sifonul doar în campaniile electorale, ci face lucruri tot timpul. Şi lucruri faine. Pe care le-am apreciat de fiecare dată. Drept pentru care, dacă aş putea vota în Colegiul 22 din Bucureşti unde candidează, aş vota-o cu mare drag.

Liviu Alexa. Un nebun. Dar un nebun frumos :) Care şi-a construit viaţa cu o încăpăţânare şi o ambiţie de apreciat şi care acum vrea să ajngă în Parlament ca să facă ceva altfel. Cred cu tărie că avem nevoie de ceva „nebunie” alexaistică în politică, poate se mai schimbă ceva.  Drept pentru care, dacă aş putea vota în Colegiul 1 din Cluj Napoca unde candidează, l-aş vota cu mare drag.

Iulian Crăciun. Aveţi mai jos un film. Care este argumentul meu.  Drept pentru care, dacă aş putea vota în Colegiul 8 din Bucureşti unde candidează, l-aş vota cu mare drag.

Chinezu’ despre Iulian Craciun from Iulian Craciun on Vimeo.

6 comentarii la “Ce candidaţi susţin eu în această campanie

  1. florentin Răspunde

    Eram sigur ca o vei sustine pe Alina ,pe ceilalti nu-i cunosc ! Noroc cu tine :)

  2. Loredana Răspunde

    Și eu aș vota-o, dacă aș putea, pe Alina Gorghiu. E cea cu inițiativa primei biblioteci cu acces gratuit din sectorul 5.

    http://www.dcnews.ro/2012/08/biblioteca-cu-acces-gratuit-intr-un-cabinet-parlamentar/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.