O punere în context a campaniei Altex cu 20%

Eu sunt mare fan al punerii în context. Şi, ca să nu vă ţin o teorie teoretică :D, hai să discutăm aplicat. Şi să luăm recenta campanie Altex, care aniversează împlinirea a 20 de ani (bre, cum a trecut timpul…) prin oferirea unui voucher de 20% la orice produs cumpărat în magazinele lor, dar şi în magazinele Media Galaxy. Vă dau mai jos detaliile campaniei, dar acum să ne concentrăm pe faza cu punerea în context.

Ce înseamnă 20% din ceva? Căci aşa, strict matematic, cu gâlma aia de % :)) parcă nu e aşa de apetisant. Dar hai să facem nişte calcule. Să luăm, spre exemplu, televizorul ăsta, care costă 2399 lei. 20% din preţ înseamnă cam 480 de lei. Adică aproape 100 de euro. Bani, frăţică… Este că arată mai bine, sună mai bine, se simte mai bine la buzunar „100 de euro” decât „20%”? :D

Bine, e drept că dacă luăm ca exemplu căştilea astea la 17 lei, 20% înseamnă vreo 3, 5 lei, adică nu mare şmecherie, dar tot e ceva, îţi cumperi o bere de banii ăştia, vorba aia :))

Vă recomand să vă gândiţi la această punere în context când citiţi despre campania Altex (care, după cum spuneam, este valabilă şi în magazinele Media Galaxy) despre care vă raportez mai jos. Şi – că io aşa fac – dacă tot aveţi de cumpărat ceva, de ce să nu o faceţi acuma, să profitaţi de ocazie?

Bun, acum detaliile campaniei:

– se desfăşoară în magazinele Altex şi Media Galaxy

– ATENŢIE, promoţia este valabilă doar în data de 14 noiembrie (exact atunci aniversează Altex 2o de ani)

– cumperi un produs din cele două magazine şi primeşti un voucher în valoare de 20% din valoarea produsului achiziionat

– voucherul (sau voucherele, dacă iei mai multe produse) cu pricina poţi să îl foloseşti pentru a achiziţiona alte produse din cele două magazine în intervalul 16 noiembrie – 16 decembrie 2012

4 comentarii la “O punere în context a campaniei Altex cu 20%

 1. Tiberiu Răspunde

  Bam! Finalul e mai mult decat dezamagitor. Acei 20% din castile de 17 ron nu mai sunt bani de bere pt ca altex nu vinde bere :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Sa vorbesc cu ei sa fac un mic raion, asa un coltisor mic, sa stam la o bere pana ne face garantia la produse? :))

   • Tiberiu Răspunde

    N-ar fi rau deloc :))

 2. Paulica Răspunde

  dar am vazut ca au vitrine cu cola la case :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: