Concurs fulger. Premii: 2 invitaţii duble la concertul Vunk

Later edit: După îndelungi deliberări ale juriului format din io, je şi cu mine :D, am decis că cele două invitaţii duble merg la Roxana şi la Bi. Mulţumesc tuturor pentru participare, poate mai facem de astea :) Să fiţi iubiţi!

Se dau următoarele:

Vunk prestează un prea frumos concert miercuri, 14 noiembrie 2012, de la ora 20, la Sala Polivalentă din Bucureşti

– pe scenă o dă mai fie Viky Red si Fara Zahar. Vor urca pe scena alaturi de Vunk – Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya (va fi prima si oricum una dintre rarele ocazii cand se va canta live, Puya ft Vunk, piesa  “Altcineva“), dar si Eric Martin, solistul trupei Mr.Big.

– Vunk îşi lansează un nou album Nimeni nu scapa (fara emotii) – aflat deja pe piata cu Gazeta Sporturilor

Se oferă:

– 2 invitaţii duble la preafrumosul concert

Se cere:

– să răspunzi în comentarii mai jos la întrebarea „Cum crezi că o să sune muzica celor de laVunk în anul 2048?

– să pui comentariul cu un mail valid, căci dacă nu pui mail valid nu am cum să te contactez, desigur

– să pui comentariul tău până astăzi, 13 noiembrie, la ora 23.59

11 comentarii la “Concurs fulger. Premii: 2 invitaţii duble la concertul Vunk

 1. Roxana Răspunde

  Sunt convinsa ca muzica celor de la Vunk va suna in 2048 la fel de bine ca ideea unei prajituri cu jeleu, intr-o tara ca afara, cu 1000 de flori parfumate in jur.
  Cred cu tarie ca Vunk nu se demodeaza, nici curand, nici cand vom vedea artificii pe tavan! :)

 2. Andra Răspunde

  Tinand cont ca muzica trupei Vunk suna cu fiecare an din ce in ce mai bine, in 2048 va suna de 36 de ori mai frumos!

 3. Marian Răspunde

  Muzica celor de la Vunk va suna la fel de bine in anul 2048, daca nu chiar mai bine, pentru ca pe masura ce inainteaza in varsta devin din ce in ce mai buni, precum vinul.

 4. utopianangel Răspunde

  Sti cum se zice: vinul pe masura ce se invecheste devine mai bun. Dar mai conteaza ceva. Anul. Asa ca eu sunt convins ca in anul de gratie 2009 a fost unul perfect. Si ca sa raspund la intrebarea ta, Vunk in 2048 va fi o trupa excelenta dar si cu amprenta patinei timpului bine impregnata.

 5. Bi Răspunde

  2048? voi avea 60 ani si voi merge la concertele lor cu nepotii mei, bineinteles in trupa vor activa de asemenea nepotii lor :)) si muzica lor nu poate suna altfel decat antrenanta, invioratoare si pozitiva, cum de altfel e si acum! Ma rog la Dumnezeu sa-mi dea sanatatea si auzul fin la batranete pentru ai putea asculta cu drag si atunci! :)

 6. Loredana Răspunde

  De cand ii stiu, au scot numai piese fresh, diferite si ascultabile. Si cu siguranta in anul 2048 tot astfel de piese vor scoate. Iar eu, atunci voi avea 74 de ani si ii voi asculta cu placere, asa cum o fac si astazi. Si imi voi aminti cu mare drag de concertul de la Sala Polivalenta, din 14 noiembrie 2012.

 7. iosif nigel Răspunde

  2048/ o sa am vreo 60 de ani p vremea aceea sunt sigur ca in ani aceea ei vor mai urca pe scena si poate vor mai avea succes si atunci si sincer imi plac melodiile lor si as dori sa merg la concert daca as castiga sunt sigur ca si in anu 2048 piesele lor se vor asculta si atunci

 8. dumitrache alina Răspunde

  melodiile lor sunt foarte frumoase si sunt sigura ca se vor asculta si in anii 2048 dar noi sai ascultam mereu pana atunci pentru ca eu sunt chiar o fana de al lor si sper sa merg si eu la concert si absolut sigur nu se vor demoda melodiile lor pe vremea aceea

 9. dumitrache madalina Răspunde

  sincer imi doresc sai vad si eu cantand maine seara sper sa merg si au niste melodii de iti ajung la suflet si sigur melodiile lor vor mai fi si p vremea anilor 2048 niste hituri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: