Pe asta chiar trebuia să v-o spun, în ciuda egoismului meu funciar…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Poate că aţi observat în ultima vreme că nu prea am mai scris despre piticii mei minunaţi, despre familie. Şi am făcut asta din două motive mari şi late. Primul şi cel mai important vine, dacă vreţi, dintr-un soi de egoism, căci am o familie atât de minunată încât nu vreau să o împart cu nimeni :) Al doilea – unul trist de tot – este că unele semifiinţe din 2.0 sunt de o mizerie sufletească incredibilă şi spurcă prin comentariilor (care intră în spam, oricum) acele câteva rânduri atât de dragi sufletului meu.

Doar că anumite momente trebuie împărtăşite cu voi, în ciuda egoismului meu funciar despre care vă spuneam. Căci nu ar fi fair să nu vă spun, de exemplu, că ieri, când Patricia mea imperială a împlinit 1 an, primul lucru pe care l-a luat din tava aflată în faţa ei (ştiţi voi, aia cu ruptul turtei sau ceva) a fost stickul de internet :)

Fata lu’ tati, ce să mai… :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Pe asta chiar trebuia să v-o spun, în ciuda egoismului meu funciar…”

  1. Eu zic sa-i faci pagina de facebook, cont pe twitter, dupa ce ii faci adresa de mail pe gmail si o sectiune pe blog. E la varsta la care le cere,ca doar ai spus ca a insfacat stickul :))
    La multi ani si toate cele bune kinderului tau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)