24.07.2017

Dragilor, aşa scrie o mamă de bloggeriţă :)

Când mi-a zis Mihaela că o să o roage pe mama ei să îi scrie un text pentru blog, am zis foarte bine, căci eu, fireşte, sunt îndeobşte săritoriu la astfel de isprăvi care scot oamenii din rutina asta care ne seacă de energie vitală. Mai ales când vorbim de adus „contribuabili” în câmpul muncii 2.0 :D

Dar ce a scris doamna mama lu ‘ Mihaela (iertaţi-mi, doamnă, limbajul, dar să ştiţi că ăsta este un semn că mi-aţi intrat direct la coracon :D) m-a luat prin surprindere, m-a emoţionat şi m-a energizat precum o bere rece pe  zi toridă de vară :)

Iar când Mihaela mi-a spus aseară că tatăl ei a ţinut să îmi trimită ceva special („o să vezi tu acasă, nu dechide acum cutia”), m-am fâsticit. Pentru că, deşi funcţionez pe principiul „Doamne, cât sunt de bun…”, gesturi de astea spontane de omenie (în accepţiunea termenului ardelenesc, care sună atât de frumos…) de la oameni pe care nu i-am cunoscut personal, ci doar am auzit despre ei, mă cam lasă fără grai. Noroc că îmi trece repede, îndeajuns de repede ca să spun: mulţumesc, stimate domn, mulţumesc :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cât de creativi aţi putea fi voi când vorbim despre apă?

Ştiţi că de acum bloggerii au o pilă la ORDA?

7 comentarii

 1. sâmbătă, 3 noiembrie 2012, 10:05

  :) Mă bucur că ți-a plăcut. Este o țuică specială, din producție proprie-de la cazanul tatălui meu. Ambalajul este făcut de un mester bistrițen, care crește perele în sticlă, de când sunt flori. Tata nu bea, dar îi place să aibă cea mai deosebită țuică.
  De mama :)) Acum, vrea blog și să vină la evenimente de bloggeri! Cică, „ mai aveți vreun blogger care să scrie despre războiul din Irak si Afganistan?” Nu mai scapăm de ea. :)) Mulțumesc pentru recomandare și..pentru tot :) ( inclusiv că m-ai aratat calea înspre casă, de la AFI :) :))

  Răspunde
  • sâmbătă, 3 noiembrie 2012, 10:07

   Sa ii spui tatalui tau ca a picat la fix darul. Pentru ca maine face Patricia 1 an si o sa bem din tuica asta in sanatatea ei si a noastra, a tuturor :)
   Hmmm, sa stii ca un blog de astfel de memorii din zone de conflict ar rupe, trust me.
   Deci, o facem pe mama ta bloggerita cu acte in regula? :D

   Răspunde
 2. sâmbătă, 3 noiembrie 2012, 10:09

  La mulți ani, Patriciei!!! :)
  O facem că nu mai avem scăpare !
  :)

  Răspunde
 3. sâmbătă, 3 noiembrie 2012, 10:35

  Superb cadoul…Asa da sarbatoare..La multi ani micutei…

  Răspunde
 4. duminică, 4 noiembrie 2012, 15:51

  Bravo „doamna mama lu’ Mihaela” … ca sa citez din clasici :)

  Răspunde
 5. luni, 5 noiembrie 2012, 08:18

  :) Doamnei mamei lui Mihaela :) :), încă nu-i vine să creadă că are un articol atât de apreciat. A fost plecată de acasă, în weekend, dar astăzi mi-a zis că va răspunde la mesaje și commenturi. :P

  Răspunde
 6. miercuri, 7 noiembrie 2012, 23:32

  La multi ani si de remarcat cadoul.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *