Dragilor, aşa scrie o mamă de bloggeriţă :)

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Când mi-a zis Mihaela că o să o roage pe mama ei să îi scrie un text pentru blog, am zis foarte bine, căci eu, fireşte, sunt îndeobşte săritoriu la astfel de isprăvi care scot oamenii din rutina asta care ne seacă de energie vitală. Mai ales când vorbim de adus „contribuabili” în câmpul muncii 2.0 :D

Dar ce a scris doamna mama lu ‘ Mihaela (iertaţi-mi, doamnă, limbajul, dar să ştiţi că ăsta este un semn că mi-aţi intrat direct la coracon :D) m-a luat prin surprindere, m-a emoţionat şi m-a energizat precum o bere rece pe  zi toridă de vară :)

Iar când Mihaela mi-a spus aseară că tatăl ei a ţinut să îmi trimită ceva special („o să vezi tu acasă, nu dechide acum cutia”), m-am fâsticit. Pentru că, deşi funcţionez pe principiul „Doamne, cât sunt de bun…”, gesturi de astea spontane de omenie (în accepţiunea termenului ardelenesc, care sună atât de frumos…) de la oameni pe care nu i-am cunoscut personal, ci doar am auzit despre ei, mă cam lasă fără grai. Noroc că îmi trece repede, îndeajuns de repede ca să spun: mulţumesc, stimate domn, mulţumesc :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Dragilor, aşa scrie o mamă de bloggeriţă :)”

 1. :) Mă bucur că ți-a plăcut. Este o țuică specială, din producție proprie-de la cazanul tatălui meu. Ambalajul este făcut de un mester bistrițen, care crește perele în sticlă, de când sunt flori. Tata nu bea, dar îi place să aibă cea mai deosebită țuică.
  De mama :)) Acum, vrea blog și să vină la evenimente de bloggeri! Cică, „ mai aveți vreun blogger care să scrie despre războiul din Irak si Afganistan?” Nu mai scapăm de ea. :)) Mulțumesc pentru recomandare și..pentru tot :) ( inclusiv că m-ai aratat calea înspre casă, de la AFI :) :))

  1. Sa ii spui tatalui tau ca a picat la fix darul. Pentru ca maine face Patricia 1 an si o sa bem din tuica asta in sanatatea ei si a noastra, a tuturor :)
   Hmmm, sa stii ca un blog de astfel de memorii din zone de conflict ar rupe, trust me.
   Deci, o facem pe mama ta bloggerita cu acte in regula? :D

 2. :) Doamnei mamei lui Mihaela :) :), încă nu-i vine să creadă că are un articol atât de apreciat. A fost plecată de acasă, în weekend, dar astăzi mi-a zis că va răspunde la mesaje și commenturi. :P

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)