Cât de creativi aţi putea fi voi când vorbim despre apă?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi place campania asta. Poate şi pentru că îmi place să văd ditai instituţia Comisia Europeană că nu e închistată în nişte comunicări de alea de zici că anunţă cotele apelor Dunării.

Ideea este să responsabilizeze (mă rog, cei care pot fi responsabilizaţi, că unii sunt mai praf ca praful)  lumea în legătură cu utilizarea eficientă a resurselor de apă. Tradus, să încercăm să nu mai consumăm apă în prostie şi degeaba, pentru că la nivel mondial ne dă rău cu virgulă când raportăm cantitatea de apă necesară pe cap de fiinţă umană.

Şi voi puteţi participa la competiţie. Cerinţele sunt simple şi le vedeţi mai jos. Succes!

Participanţii sunt invitaţi să realizeze un clip video care să demonstreze cantitatea de apă necesară pentru realizarea a 5 produse de consum zilnic: cafeaua, ciocolata, berea, hamburgerii sau o pereche de pantofi. Stilul clipului video este ales de fiecare participant (documentar, film mut, animație…). Clipurile video trebuie să fie mai scurte de două minute și jumătate și să nu depășească 64 GB, în oricare din următoarele formate: MPEG-4, MPEG, VOB, WMV, 3GP, AVI, MKV, MOV, FLV.

Înscrierile se pot face până la data de 4 decembrie 2012, direct de pe site-ul campaniei (butonul “Imagine & Win!”).

Clipurile selectate de către juriu vor fi publicate pe pagina de Facebook Generation Awake pe data de 10 decembrie 2012, unde vor fi supuse votului public până pe data de 30 decembrie 2012. Cele 5 clipuri cu cele mai multe voturi vor fi premiate, iar participanții vor primi o cameră de filmat HD.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)