Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Clujule 2.0, eşti pe recepţie?

Ştiu că am onoarea de a fi citit de câţiva tovarăşi de mare angajament din Cluj-Napoca, fapt pentru care le mulţumesc la modul corespunzător :) Cum ştiu că încă sunt foaaaarte mulţi bloggeri din zonă care încă nu s-au intersectat cu mine. Din păcate, desigur :D Drept pentru care am zis că a sosit #acelmoment în care să le adresez câteva cuvinte. Pe scurt, căci avem treabă, fireşte :)

Întâi ceva ce arde, adicătelea este în curs de desfăşurare, adicătelea vorbim despre campania pentru Cluj – BRD student card. Iar faptul că premiile acolo sunt puncte în Campionatul Naţional de Blogging mă determină să vă explic de ce merită să participaţi la această campanie, dar şi de ce, zic eu, merită să vă înscrieţi în Campionat.

Punctele pe care le câştigaţi la astfel de campanii se adună în “puşculiţa” voastră, cum ar veni. Iar după ce dăm noi drumul la Gift Shop, o să puteţi schimba punctele pe produse. Deocamdată avem pe stoc un ultrabook şmecher, un televizor de mare angajamente şi tot felul de produse. Şi nici măcar nu am început achiziţia produselor pe care să le punem în Gift Shop, astea sunt aşa de început :D

De ce merită să vă înscrieţi în Campionatul Naţional de Blogging? Pentru că, oricum o dai, sunteţi câştigaţi. Pentru că acumulaţi puncte doar pentru simplul (dar atât de minunatul!) fapt că scrieţi pe blog. Pentru că puteţi înţelege ce înseamnă să ai o activitate de blogger profesionist, cerinţele şi, de ce nu, presiunile la care eşti supus. Pentru că sigur o sa avem o campanie care o să îţi placă şi care o să te prindă. Pentru că o să faci parte dintr-o comunitate de bloggeri care vor să se profesionalizeze, care vor să obţină beneficii din activitatea lor de bloggeri. Plus alte multe motive, pe care le voi scrie, însă, într-o postare separată şi care, desigur, va face istorie :D

Cam asta a fost. Nu a fost chiar pe scurt, dar nici chiar pe lung :)) Vă mulţumesc pentru atenţie.

4 comentarii la “Clujule 2.0, eşti pe recepţie?

 1. ciufulitul Reply

  Cam cate puncte valoreaza cel mai mic produs, si cel mai mare produs?

  • Cristian China Birta Reply

   Deocamdata suntem in beta testing. Dar dupa ce terminam noi de luat la pila pe acolo una alta o sa anuntam tot.

 2. ciufulitul Reply

  Am gasit din “greseala” acel gift-shop si imi place foarte mult doar ca nu imi place ca este pe licitatie :(

 3. Vlad Dulea Reply

  Salut

  Nu e numai asa :) Fa-ti un cont si asteapta pana saptamana viitoare cand incepem sa dam drumul oficial la teste si spune-ne atunci parerea ta. S-ar putea pana la urma sa iti placa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.