Clujule 2.0, eşti pe recepţie?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ştiu că am onoarea de a fi citit de câţiva tovarăşi de mare angajament din Cluj-Napoca, fapt pentru care le mulţumesc la modul corespunzător :) Cum ştiu că încă sunt foaaaarte mulţi bloggeri din zonă care încă nu s-au intersectat cu mine. Din păcate, desigur :D Drept pentru care am zis că a sosit #acelmoment în care să le adresez câteva cuvinte. Pe scurt, căci avem treabă, fireşte :)

Întâi ceva ce arde, adicătelea este în curs de desfăşurare, adicătelea vorbim despre campania pentru Cluj – BRD student card. Iar faptul că premiile acolo sunt puncte în Campionatul Naţional de Blogging mă determină să vă explic de ce merită să participaţi la această campanie, dar şi de ce, zic eu, merită să vă înscrieţi în Campionat.

Punctele pe care le câştigaţi la astfel de campanii se adună în „puşculiţa” voastră, cum ar veni. Iar după ce dăm noi drumul la Gift Shop, o să puteţi schimba punctele pe produse. Deocamdată avem pe stoc un ultrabook şmecher, un televizor de mare angajamente şi tot felul de produse. Şi nici măcar nu am început achiziţia produselor pe care să le punem în Gift Shop, astea sunt aşa de început :D

De ce merită să vă înscrieţi în Campionatul Naţional de Blogging? Pentru că, oricum o dai, sunteţi câştigaţi. Pentru că acumulaţi puncte doar pentru simplul (dar atât de minunatul!) fapt că scrieţi pe blog. Pentru că puteţi înţelege ce înseamnă să ai o activitate de blogger profesionist, cerinţele şi, de ce nu, presiunile la care eşti supus. Pentru că sigur o sa avem o campanie care o să îţi placă şi care o să te prindă. Pentru că o să faci parte dintr-o comunitate de bloggeri care vor să se profesionalizeze, care vor să obţină beneficii din activitatea lor de bloggeri. Plus alte multe motive, pe care le voi scrie, însă, într-o postare separată şi care, desigur, va face istorie :D

Cam asta a fost. Nu a fost chiar pe scurt, dar nici chiar pe lung :)) Vă mulţumesc pentru atenţie.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Clujule 2.0, eşti pe recepţie?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)