Vă băgaţi să susţineţi echipa românească de fotbal în optimile Ligii Campionilor?

Foarte puţină lume ştie că Olimpia Cluj joacă în optimile Ligii Campionilor la fotbal. O performanţă teribilă, trust me, într-un sport în care alte ţări bagă bani de nivel de Liga 1 masculină la noi. În vreme ce în România, fotbalul feminin este mai mult pentru amuzament sau ceva de genul. Hai să o spun altfel: cei care se uită la Eurosport au văzut zilele întregi de transmisii din competiţiile de fotbal feminin. Vorbim despre Eurosport, da?

Ce vă rog eu? Atâta cât vă lasă conştiinţa şi condeiul 2.o să le uraţi fetelor succes pe blogurile voastre. Şi să invitaţi cât mai multă lume la meci. Aveţi detalii în afişul de mai jos şi în comunicatul oficial ataşat, pe care vă rog să îl folosiţi cu încredere.

Mesajul meu pentru fetele noastre (căci sunt, categoric, ale noastre, ale românilor în această competiţie) este unul simplu: respectul nostru l-aţi câştigat deja, hai să câştigaţi şi meciul :)

Olimpia Cluj

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Vă băgaţi să susţineţi echipa românească de fotbal în optimile Ligii Campionilor?”

  1. Olimpia Cluj are echipa foarte buna pentru liga I feminina. Le-am vazut de cateva ori si imi pun in joc onoarea mea de editorialist sportiv 2.0 ca ar rezista cu succes prin diviza B masculina. Le merg pasele, lansarile in adancime si au o aparare condusa foarte bine de Ficzay.

    Au academie de fotbal si jucatoarele echipei mari sunt semi-pro.

    Eu le urez succes, dar fotbalul feminin e la inceput de drum la noi. Liga noastra e foarte disproportionata si multe echipe abia de au bani de deplasari si e a le oferi jucatoarelor o minima recompensa.

  2. Situatia financiara a marii majoritati a cluburilor sportive din Romania e precara, indiferent de sport si nivel de reprezentare. Pentru a se schimba ceva in bine, ar trebui ca firmele sa fie scutite de impozite, daca un anumit procent din castigurile lor ar fi orientat catre sponsorizarea unor sportivi sau cluburi. Asta ar insemna sa existe sprijin politic. Si atata vreme cat parlamentarului roman nu-i iese nimic dintr-o astfel de initiativa, la ce bun s-o propuna, ca sa devina lege?

  3. Pingback: 3 motive de mandrie pentru microbisti | Bogdan Pater

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)