Probabil una din cele mai simpatice lansări de agenţie

Hai să vă spun cum a fost. Şi înţelegeţi voi ce este de înţeles din asta.

Ieri dimineaţă eram în Madrid, unde participam la un simpozion despre bere şi sănătate. Dar despre asta în ediţiile viitoare :D Şi exact când să intru la Ministerul Agriculturii, unde avea loc isprava, îmi sună telefonul. Număr necunoscut. Să răspund, zic. O voce de femeie mă salută frumos „Bună, chinezu!” şi apoi îmi zice că a văzut pe blogul meu că sunt în Madrid, că mă urmăreşte, că îi place cum pun problema, de astea. „Merci”, zic, eşti de treabă”. A, a mai zis că are numărul meu de la Mugur, deci m-am dus pe încredere, căci îl ştiu de om serios  :D

Şi când să dau să o întreb „dar cine eşti matale, cucoană?”, numai ce aud că mă întreabă „Probabil te gândeşti cu cine vorbeşti”. „Ar fi fain să ştiu”, apuc să strecor, întrerupt fiind de dama cu voce simpatică: „Eu sunt telefonul tău. Da, chiar telefonul tău”.

„Mamăăăă, îmi zic în gând, asta e cu capul…”. Şi când mă sfătuiam eu cu mine însumi cum să îi zic să mă caute la altă masă că nu am bani mărunţi, îmi pică fisa că e un mesaj automat, zâmbesc şi ascult până în capăt, spre nedumerirea colegilor din delegaţie, care nu înţelegeau cum de am rămas chiar eu, chinezu, atâta vreme fără grai, cu telefonul la ureche :))

Era vorba despre lansarea breezemobile.ro. Bine, doamna cu voce simpatică de la telefon nu mi-a spus asta, dar m-a avertizat că o să primesc un SMS cu un link. L-am primit. Şi de la linkul ăsta am descărcat infograficul de mai jos.

Deci, v-am spus că e una din cele mai simpatice lansări de agenţie? Căci Breeze Mobile tocmai ce s-a lansat, cu Dan Vîrtopeanu la butoane :)

4 comentarii la “Probabil una din cele mai simpatice lansări de agenţie

 1. cotos Răspunde

  Foarte tare..Simteam lipsa unui astfel de serviciu…

 2. Haotik Răspunde

  Foarte tare ideea, ha, deci o sa ma sune cineva si o sa imi zica ce bun e detergentul cutare, in viitor :))

 3. Sabina Răspunde

  Am ras cu lacrimi. Mi te si imaginam :)) Super!!!

 4. Dan Răspunde

  Cu siguranta este cea mai simpatica relatare despre lansarea Breeze Mobile :)
  Multumim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: