Ce şanse daţi unei reţele sociale exclusiv pentru mame?

Este vorba despre mamaloo.ro. Despre care tocmai am aflat. Şi despre care puteţi afla şi voi citind comunicatul oficial de mai jos. Şi despre care, fireşte, aş vrea să ştiu cum stă la cota pariurilor 2.0, adică dacă ziceţi că are şanse sau nu. Şi, fireşte, cu argumente, ca să înelegem de ce ziceţi ce ziceţi. Pentru că altfel o să semene cu o băgare în seama şi not funny…

Mamaloo.ro_comunicat de presa_cu diacritice

10 comentarii la “Ce şanse daţi unei reţele sociale exclusiv pentru mame?

 1. Razvan Răspunde

  Din puctul meu de vedere nu are sansa de izbanda. Mamele, prin definitie sunt mega aglomerate, mega stresate si timpul lor liber tinde la zero.
  Adica nu este ca o masa mare la care stau femeile si discuta cate sase subiecte simultan, ci reprezinta tocmai alternativa la aceasta masa mare.

  Nu cred ca sunt dispuse sa-si sacrifice infimul timp pentru socializare via web.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Am impresia ca nu esti la curent cu nisa asta. Caci forumurile si siteurile pentru mamici sunt printre cele mai active si cu un target printre cele mai captive. Isi gasesc timp de foioioi sa dfiscute despre ce fac. Bine, de multe ori este sa se laude cat sunt de bune mame pentru copiii lor sau, dupa caz, sa se certe :)) Dar dincolo de gluma, sa stii ca mie mi se pare o idee buna proiectul. Oricum, vedem dupa 1 an ce o sa se mai intample, caci timpul le cerne pe toate… :)

   • Cristina Răspunde

    depinde cum vor incerca sa le puna la dispozitie spatiu si intimitate. si cat le vor agasa cu reclame. asta din experienta pe forumuri de profil, la un moment dat a devenit totul mult prea „financiar”, si oricat de folositoare ar fi fost discutiile, sentimentul masa de manevra nu a fost deloc placut.
    sunt chiar curioasa ce se va intampla cu ei.

 2. Ana-Maria Tatucu Răspunde

  e o super idee si noi, mamicile, avem si bloguri si avem nevoie sa comunicam intre noi si cum altfel daca nu online…ca nu avem cum sa ne sunam sau sa ne vedem la cafele.

 3. miss Răspunde

  Ideea e buna, dar sincer numele…..mamaloo?:O

 4. cotos Răspunde

  Sanse mari de reusita. Mamele cauta mereu informatii in ziua de azi, iar aici cred ca le vor si gasi. Mie mi se pare o idee buna

 5. commis Răspunde

  Este Marketing 100% si atat … :)

  „Prima comunitate de … ” Au fost mai multe inainte de asta (sau care au incercat) zibo.ro, socialkids.mamica.ro

 6. Doina Răspunde

  Eu activez de ani multi pe un forum de acest gen.Numai ca pe acel site, sunt si alte subiecte inafara de cele pentru mamici. Cred ca femeile sunt in proportie de 90% din membrii acelui site. Si are un trafic…mare. Se discuta de toate, pe categorii bine determinate, de la subiecte pentru aspirantele de a fi mame pana la cele care sunt , porobleme legislative intampinate de mame cu angajatorii, si multe altele. Daca va avea acest site un admintistrator compentent care sa stie sa faca sectiunile asa cum trebuie, moderatori care sa „potoleasca” spiritele cand se incing la discutii pro si contra…va avea succes. Si publicitatea e buna, pusa pe site, dar sa nu te „sufoce”, aduce banuti siteului. Eu chiar o sa intru sa vad despre ce este vorba. Pe celelalt am vechime si vreo 6000 si ceva de comentarii, dar nu asa de dragul de a comenta…

 7. Mamaloo.ro | Mihai Dragomirescu (Bob)
 8. Adriana Miron Răspunde

  Consider ca ar avea sanse chiar mari sub rezerva sa nu fi agresat din 2 in 2 secunde de reclame in full screen iar subiectele sa fie despre copii si educatia acestora, nu despre conserve si frustrari de sotii mame :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: