Ofer o reducere de 50% pentru conferinţa Legal Issues in Social Media

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Hai să fiu scurt. Pentru că, după capul meu, dacă ştii cât este de important să înţelegi cât este de important să înţelegi chestiile astea juridice şi legale când vorbim despre social media, e bine. Dacă nu, nu, aşa că nu are rost să insist. Deşi data viitoare când o să povestim pe tema asta şi o să ridicaţi sprânceana a mirare cum că „dar, vai, social media astea sunt aşa de greu de apucat” să nu ziceţi că nu v-am spus :D

Aşa că, pe scurt, cum am pila la organizatorii conferinţei Legal Issues in Social Media, am primit binecuvântarea să ofer 5 bilete cu reducere de 50%. Adicătelea, v-ar costa doar vreo 85 de euro să participaţi la eveniment şi să înţelegeţi mult mai multe despre chestiunea în cauză. Nu de alta, dar mă credeţi pe cuvânt când vă spun că este doar o chestiune de timp până să aveţi nevoie de astfel de cunoştinţe? Şi s-ar putea ca atunci să vă daţi seama că au fost printre cei mai bine cheltuiţi 85 de euro din viaţa voastră profesională sau a companiei voastre…

Pentru a beneficia de reducere, trebuie să daţi un e-mail la office [at] evensys [dot] ro, menţionând codul „chinezu_legal”. Regula este primul venit, primul servit :)

Să vă mai zic ceva şi gata: pe lângă informaţiile pe care le obţineţi, vă recomand să mergeţi să faceţi cunoştinţă cu speakerii. Unii dintre ei sunt din categoria aia de oameni gen „trebe să ţin legătura cu ei de foioioioi”. O să înţelegeţi de ce zic asta după ce o să îi cunoaşteţi :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ofer o reducere de 50% pentru conferinţa Legal Issues in Social Media”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)