Am o ofertă specială (și legală) pentru voi

De fiecare dată când un prestator din online se întâlnește cu un om de legal care îi spune ce și cum e cu faza juridică și de astea de nu ne plac nouă, se lasă cu ridicări de sprânceană și, după caz, cu strâmbături. Căci, firește, nouă ne place joaca asta serioasă din online, pe care o practicăm cu voioșie, și suntem mai puțin atenți la lucrurile care ar putea să ne lovească dur și când ne așteptăm mai puțin.

De aceea recomand să vă faceți curaj să participați la un eveniment precum ”Legal issues in social media”, organizat de tovarășul Manafu. Și la care am o ofertă specială pentru voi, așa că ne știm, cum ar veni :D

Adică: Legal Issues in Social Media va avea loc pe 25 octombrie, la Hotel Hilton din Bucuresti. Si pentru ca pe bloguri vin uneori crizele, pe bloguri sunt oferite o serie de locuri oamenilor de PR si comunicare, la un pret special. Trimiteti un e-mail la office[@]evensys[.]ro, cu o solicitare pentru “Oferta lui Chinezu”.

Ne vedem acolo :)

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Am o ofertă specială (și legală) pentru voi”

  1. In paralel putin, n-ar fi interesant de facut o statistica referitoare la crizele propagate online? Am vazut ca zicea Manafu ca a a pastrat o evidenta, dar de curiozitate, cate din crizele declansate au avut cu adevarat un efect, au schimbat ceva? Oare se va trata si aspectul asta?

    Ma refer aici la cazuri gen: Inna pe Twitter, Club Heaven Timisoara, Gimmy, etc

  2. Si eu as fi interesat de acest aspect, cred ca pana la urma oricine activeaza (indiferent de activitate) online trebuie sa aiba habar despre ce si cum sta treaba .. mai bine preventiv, decat sa-ti para rau dupa aia :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)