Am o ofertă specială (și legală) pentru voi

De fiecare dată când un prestator din online se întâlnește cu un om de legal care îi spune ce și cum e cu faza juridică și de astea de nu ne plac nouă, se lasă cu ridicări de sprânceană și, după caz, cu strâmbături. Căci, firește, nouă ne place joaca asta serioasă din online, pe care o practicăm cu voioșie, și suntem mai puțin atenți la lucrurile care ar putea să ne lovească dur și când ne așteptăm mai puțin.

De aceea recomand să vă faceți curaj să participați la un eveniment precum ”Legal issues in social media”, organizat de tovarășul Manafu. Și la care am o ofertă specială pentru voi, așa că ne știm, cum ar veni :D

Adică: Legal Issues in Social Media va avea loc pe 25 octombrie, la Hotel Hilton din Bucuresti. Si pentru ca pe bloguri vin uneori crizele, pe bloguri sunt oferite o serie de locuri oamenilor de PR si comunicare, la un pret special. Trimiteti un e-mail la office[@]evensys[.]ro, cu o solicitare pentru “Oferta lui Chinezu”.

Ne vedem acolo :)

 

6 comentarii la “Am o ofertă specială (și legală) pentru voi

 1. dana Răspunde

  Nu neg, punctul ala cu „Fosti angajati se razbuna pe angajatori cu mesaje in social media” mi-a trezit interesul :)))

 2. Anca Răspunde

  Oferta speciala este sub sau peste 100 lei?

 3. bbboooo Răspunde

  trei la 10 lei … 5 lei bananele …. avem telefoane cartele incarcatoare :)))

 4. chinezu Răspunde

  @Anca
  te rog sa dai mail sa intrebi, caci nu sunt indrituit sa ofer astfel de detalii :)

  @bbboooo
  sunt sigur ca gluma ta e buna, dar pe mine nu m-a prins

 5. Dan C Răspunde

  In paralel putin, n-ar fi interesant de facut o statistica referitoare la crizele propagate online? Am vazut ca zicea Manafu ca a a pastrat o evidenta, dar de curiozitate, cate din crizele declansate au avut cu adevarat un efect, au schimbat ceva? Oare se va trata si aspectul asta?

  Ma refer aici la cazuri gen: Inna pe Twitter, Club Heaven Timisoara, Gimmy, etc

 6. Tigara Electronica Răspunde

  Si eu as fi interesat de acest aspect, cred ca pana la urma oricine activeaza (indiferent de activitate) online trebuie sa aiba habar despre ce si cum sta treaba .. mai bine preventiv, decat sa-ti para rau dupa aia :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: