Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Am o ofertă specială (și legală) pentru voi

De fiecare dată când un prestator din online se întâlnește cu un om de legal care îi spune ce și cum e cu faza juridică și de astea de nu ne plac nouă, se lasă cu ridicări de sprânceană și, după caz, cu strâmbături. Căci, firește, nouă ne place joaca asta serioasă din online, pe care o practicăm cu voioșie, și suntem mai puțin atenți la lucrurile care ar putea să ne lovească dur și când ne așteptăm mai puțin.

De aceea recomand să vă faceți curaj să participați la un eveniment precum ”Legal issues in social media”, organizat de tovarășul Manafu. Și la care am o ofertă specială pentru voi, așa că ne știm, cum ar veni :D

Adică: Legal Issues in Social Media va avea loc pe 25 octombrie, la Hotel Hilton din Bucuresti. Si pentru ca pe bloguri vin uneori crizele, pe bloguri sunt oferite o serie de locuri oamenilor de PR si comunicare, la un pret special. Trimiteti un e-mail la office[@]evensys[.]ro, cu o solicitare pentru “Oferta lui Chinezu”.

Ne vedem acolo :)

 

6 comentarii la “Am o ofertă specială (și legală) pentru voi

 1. dana Reply

  Nu neg, punctul ala cu “Fosti angajati se razbuna pe angajatori cu mesaje in social media” mi-a trezit interesul :)))

 2. Anca Reply

  Oferta speciala este sub sau peste 100 lei?

 3. bbboooo Reply

  trei la 10 lei … 5 lei bananele …. avem telefoane cartele incarcatoare :)))

 4. chinezu Reply

  @Anca
  te rog sa dai mail sa intrebi, caci nu sunt indrituit sa ofer astfel de detalii :)

  @bbboooo
  sunt sigur ca gluma ta e buna, dar pe mine nu m-a prins

 5. Dan C Reply

  In paralel putin, n-ar fi interesant de facut o statistica referitoare la crizele propagate online? Am vazut ca zicea Manafu ca a a pastrat o evidenta, dar de curiozitate, cate din crizele declansate au avut cu adevarat un efect, au schimbat ceva? Oare se va trata si aspectul asta?

  Ma refer aici la cazuri gen: Inna pe Twitter, Club Heaven Timisoara, Gimmy, etc

 6. Tigara Electronica Reply

  Si eu as fi interesat de acest aspect, cred ca pana la urma oricine activeaza (indiferent de activitate) online trebuie sa aiba habar despre ce si cum sta treaba .. mai bine preventiv, decat sa-ti para rau dupa aia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.