Therion ne vor lipsi o vreme

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

ORGANIZAREA

Perfectă, aş spune eu. Acces uşor, spaţii mari, locul de fumat amenajat a fost suficient pentru cei care doreau să tragă un fum. Apropo de asta, să remarc faptul că s-au găsit unii să fumeze în cort deşi pe acesta scria mare că nu se fumează înăuntru şi deşi prezenţa unui spaţiu special amenajat fusese anunţată ulterior. Am învăţat însă că pe ţărănoiul infatuat nu-l poţi educa prea uşor. Asta este, cu ăştia defilăm. La organizare adaug şi firma de securitate care s-a ocupat de eveniment şi care s-a comportat excelent.

ELYOSE

Sosiţi din Franţa, practicând ceva metal cu electronic. Neimpresionanţi. Au dat senzaţia de ieftin, de nefinisat, de trupă care nu ştie ce vrea de la propria muzică. Singura atracţie a fost Justin Daae, solista, cu o fustă scurtă şi sânii în vânt, zălog de legământ. Cam asta era şi tot ce primeai de la ea, pentru că în materie de voce nu pot rosti nici măcar un singur cuvânt de apreciere. Nu au cântat mult, ceea ce în contextul lucrurilor pe care le-au oferit publicului aş spune că este, cert, un lucru pozitiv.

THERION

Therion au făcut din scenă spaţiul în care au cântat, au jucat teatru şi au montat unul dintre cele mai bune spectacole pe care le-am văzut în ultima vreme. Fie că a fost vorba de piesele mai noi, de pe Les Fleurs Du Mal, sau de cele mai vechi, toate au beneficiat de un parfum aparte, oferit de o formaţie în plină formă. Desigur, unii au fost nemulţumiţi de faptul că din recital au lipsit multe din piesele lor mai vechi. Nu era cazul, pentru că Therion au venit la Bucureşti într-un concert de promovare al noului album care, lăsând orice alte discuţii deoparte, sună chiar bine. Therion s-a dovedit la fel de precisă şi puternică precum o ştiam şi a lăsat în urmă o seară de care cei care au fost acolo îşi vor aminti multă vreme. Ne vor lipsi, pentru că după acest turneu urmează o pauză serioasă în activitatea lor, dar vor reveni cândva, probabil când ne vom aştepta mai puţin, şi sunt sigur că vor acoperi de aceeaşi manieră golul care se va aduna.

Dacă doriţi o relatare mai pe larg, puteţi accesa cronica pe care am scris-o pentru Rockstage.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Therion ne vor lipsi o vreme”

  1. Pingback: cronici pe RCC | BogDan

  2. Pingback: Părerea mea despre Therion - Les fleurs du mal (2012) • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)