Rolurile bloggerilor versus rolul jurnaliştilor

Ce vedeţi mai jos este o foarte bună punere în perspectivă a celor două tagme (esquize me) în ceea ce priveşte rolurile pe care le joacă. Sau, mă rog, ar trebui să le joace. Am văzut prezentarea la CSR12 l-am rugat pe Mircea Tomescu de la Graffiti PR să îmi permită să o pun acilea pe blog, ca să vă daţi şi voi cu părerea despre chestiunea în cauză.

6 comentarii la “Rolurile bloggerilor versus rolul jurnaliştilor

 1. cotos Răspunde

  Nu cred ca noi, cei care nu profesam ca si jurnalisti, o sa putem sa luam locul jurnalistilor :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Adica? Da mai multe detalii, te rog. Nu imi plac deloc comentariile astea care imi par puse doar pentru a fi puse. Hai ca poti mai mult :D

 2. Tudor Răspunde

  eu nici nu intentionez sa devin jurnalist :) voi reveni asupra acestei decizii doar in ziua in care ei vor inceta sa sacrifice omenia pe altarul audientei.
  p.s. Ieri am scos Antena 1 din grila de programe datorita intoxicarii cu beep-uri.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Sefu, nu vad de ce sa devii jurnalist cand faci o treaba atat de buna ca blogger :)
   Nu stiu ce s-a intamplat la Antena 1. Dar nici nu as spune ca ma intereseaza foarte tare :))

   • Tudor Răspunde

    Multam :)
    Antena 1 vrea sa fure din fanii OTV cu beep-uri

 3. Razvan Răspunde

  Din punctul meu de vedere, chiar la acest stadiu semi-embrional, miscarea bloggerilor este sesizabila. Poate blogging-ul sau social media-ul nu a ajuns in toate ogradele, asa cum face TV-ul sau radio-ul de pilda. Insa „efectul de social media” este intr-o crestere exponentiala, timp in care tot mai multa lume renunta la TV, pentru ca radio nu mai au de mult timp.

  De ce m-am lungit?

  Sunt de parere ca niciun blogger „mai cunoscut” nu isi doreste sa devina jurnalist. In acelasi timp, toti jurmalistii „mai cunoscuti” isi doresc sa devina bloggeri cel putin la fel de celebri. 1-0 pentru Bloggeri.

  Blogger-ul are libertate in foarte multe sensuri, jurnalistul are un sef care injura in foarte multe limbi. 2-0 pentru Bloggeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: