Până la urmă ce este Tudor Chirilă: muzician sau actor?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Da, măh, aşa este, m-aţi prins, am pus titlul doar ca să îmi fac trafic, căci necesit intempestiv jdemii de vizitatori acilea în Republica Culturală Chineză, ca să îmi scot banii de hosting, cum ar veni :D Dar dincolo de încercările astea de glumiţe de peluză, tot există un adevăr interogator în ce zic în titlu. Iar răspunsul, fireşte, este dat de fiecare, în funcţie de cum îi stă feng shuiul. Căci unii nu dau 3 centime pe Tudor ca muzician, dar îl salută corespunzător ca actor, iar altora nu le pasă de nici o culoare că e actor, dar sunt fani ai muzicii lui.

Scriu aceste rânduri pentru că l-am văzut jucând în Biloxi Blues. Şi m-a contrariat puţintel, cât să mă pună pe gânduri. Căci nu aş putea spune că sunt mare amator al muzicii lui (mai pe româneşte îl ascult doar ocazional, când se nimereşte). Dar după ce l-am văzut jucând, pot zice că m-aş mai fără nici o reţinere duce să îl văd pe scenă, într-o piesă.

Dar gata cu Tudor, că nu despre el ar fi trebuit să fie postarea asta. Ci despre foarte buna piesă Biloxi Blues. Şi despre excelentul joc al celor de pe scenă. Cu mici excepţii (spre exemplu nu m-a convins până la capăt actriţa din rolul damei de bordel), dar per total a fost foarte bine. Cu nota 10 cu steluţă lui Paul Ipate, excelent în rolul povestitorului Eugen şi lui Radu Iacoban, perfect în postura de polonez cam tâmpiţel şi rasist fără să fie rasist cu adevărat. Iar Bogdan Cotleţ a fost foarte bun în rolul inadecvatului la context şi la lume Epstein. Hai să mai spun despre Tudor că a făcut un sergent Toomey foarte bun, total altfel decât cel făcut de Christopher Walken în filmul pe care îl văzusem, dar cu atât mai atrăgător live.

Vă recomand să mergeţi să vedeţi piesa când o mai prindeţi. Veţi râde mult, vă veţi simţi foarte bine timp de peste 2 ore. Şi veţi pleca de acolo cu multe gânduri. Căci textul lui Neil Simon este sclipitor prin minimalismul lui şi splendind prin profunzimea către care te trimit acele câteva cuvinte puse în gura cui trebuie în contextul potrivit.

Mai puteţi vedea ce a scris despre piesă Sorin.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Până la urmă ce este Tudor Chirilă: muzician sau actor?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)