România văzută de Al Jazeera

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “România văzută de Al Jazeera”

  1. Mi se pare tare ciudat modul in care este tratat subiectul. Titlul pare sa vorbeasca de prezent, in film este descris trecutul, iar la final concluzionam doar ca pe ici pe colo mai sunt oameni care sunt traumatizati de acea epoca.
    Chiar daca tanti aia de la Romania Libera spune ca in prezent nu mai exista comunism, ci doar influente in mintile oamenilor, eu cred ca acest regim este inca bine impamantenit in conducerea tarii, doar ca in prezent este mult mai transparent, tirania de-atunci fiind perfect adaptata pentru o tiranie capitalista, in care optiunile omului de rand sunt doar variante autodistructive (vezi Basescu vs USL).
    E mult de scris si de dezbatut, insa concluzia e ca daca nu as risca sa par paranoic, as spune ca filmul asta pare o incercare a actualei conduceri de a-si spala imaginea in est (sau occident, daca analizam puterea al jazeera), dand vina pe oamenii care sunt inca sclavii unei mentalitati comuniste demult disparute din Romania

    1. Eu am vazut aseara documentarul. Nu mi s-a parut nici prea prea, nici foarte foarte. Adica bine facut tehnic, nimic de zis, dar din perspectiva mea de roman parca nu mi-a spus nimic. E drept ca trebuie sa il vedem prin ochii unui strainez. Dar e atat de greu sa facem asta :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)