Ia să facem o listă cu videobloggeri

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

V-aş ruga (observaţi că fac asta chiar din start) să nu începem discuţia despre „dacă videobloggerul e blogger sau video” că nu are rost şi nu acesta este rostul acestei postări. Care rost este exact cum am zis în titlu, adică să facem un fel de inventar al videoblogurilor pe care le urmăriţi sau de care aţi auzit. Şi o să încep eu cu câteva, care îmi vin acuma în minte.

Primul (pentru mine, desigur) e Gaben. Băimărean de-al meu, băut bere corespunzător cu el, deci recomand.

Răzvan este unul din profesioniştii în video pe care îi apreciez. Chiar dacă mai avem noi contre din când în când, ca băieţii, mă înţelegeţi :D

Mickey de la Doza de Has. A fost o surpriză când l-am cunoscut la Sibiu, căci până atunci – eu prins cu ale mele – nici nu auzisem de el. O explicaţie (deşi o dau doar aşa, să zic şi eu ceva…) este că se adresează unui alt target. Cum ar veni, eu nu ştiam de el, dar Alecu meu la 13 ani da.

Anne-Marie ştiu că a început să facă videopostări, la fel şi Andreea Stan.

Ia mai ziceţi şi voi, că io trebuie să mă duc să îmi iau ceaiul de pe foc :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

23 thoughts on “Ia să facem o listă cu videobloggeri”

 1. Ma autopropun, cu egoism :)). Nu sunt chiar vlogger si nu urc asa des filmulete cum ar trebui, dar cand le fac, le fac bine. Sunt mai mult tutoriale de exercitii, dar consider ca tot in categoria aia intra :)

  Subscribe: youtube.com/mrvalentinbosioc

 2. Pe Gaben l-am mai urmarit din cand in cand iar Doza de Has cred ca de vreo doua ori de curiozitate pentru ca am citit vreo mentiune pe vreun blog … deocamdata nu ma prea prins „chestia” asta cu blogul video.

 3. Sincer, când am început eu nu știam de nici un videoblogger român, dar apoi am aflat că de fapt sunt destul de mulți. E drept, cei pe care i-ai menționat tu sunt,să zicem, unii din cei mari… sau ăsta a fost scopul articolului?

  1. Și când am zis „mari” mă refeream atât la sensul de „cunoscuți” cât mai ales la vârstă. Spun asta fiindcă în România, cei mai mulți vlogeri au sub 18-19 ani. Dacă greșesc, vă rog să mă corectați. Uite chiar e bun articolul ăsta, cu o mică listă, că așa ne cunoaștem unii pe alții.

   Deși termenul de videoblogging e generic și oarecum deviază de la originea sa dacă includem și pe cei care fac (doar)„emisiuni” sau (doar) tutoriale. De exemplu Doza de H e emisiune, nu e tocmai vlogging. Dar fiindcă Mikey are și secțiune de Vlogging, e binevenit în listă. :D

  1. Mihai, n-aș vrea să fiu tot eu „ăla rău” dar unde anume pe pagina ta e partea de videoblogging? Un link direct spre categoria respectivă nu era mai util în dialogul de față?

   Sper să nu mi-o iei în nume de rău. Toate cele bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)