24.07.2017

Trupa byron şi-a tras aplicaţie pentru iPhone

După ce au executat aplicaţia pentru android, uite că simpaticii mei din byron au acum şi aplicaţie pentru iPhone. Scriu repede această informaţie, chiar înainte de a-mi fi descărcat aplicaţia doar ca să vă arăt ce suflet bun am şi cum mă gândesc eu la voi :D Frumos ar fi să vă gândiţi şi voi la alţii şi să scrieţi la voi şi să popularizaţi faza cu aplicaţia, ca să ajungă la toţi fanii trupei, să le faceţi o bucurie, cum ar veni.

Care e faza cu aplicaţia? Îi dau cuvântul Iuliei (în paranteză fie spus, un PR excelent pentru trupă).

“Nu e un joc, e un app de prezentare byron de pe care poţi să asculţi, să cumperi, are o grămadă de conţinut exclusiv (demo-uri, partituri etc.), are clipurile, poze noi, versuri, informaţii, instrumente, concertele care au fost si vor fi, news (integrat cu Facebook). În plus, cei care îşi descarcă aplicaţia pot alege să primească notificări înainte de fiecare eveniment important byron. Aplicaţia este dezvoltată de către Lynx Consulting Services.

Deci, vă băgaţi să promovaţia faza cu aplicaţia pe blogurile voastre, twitter, facebook, pe unde puteţi? Hai că ştiu că o să o faceţi, căci sunteţi de o simpăticoşenie maximă :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Părerea mea despre Bob Dylan – Tempest (2012)

Ofer cărţi pentru comentarii pe blog

4 comentarii

 1. marți, 16 octombrie 2012, 12:56

  magazinul de aplicatii de la apple se va duce de rapa foarte curand

  Răspunde
 2. marți, 16 octombrie 2012, 17:31

  Stirile sunt de fapt posturi pe facebook? Cam complicat partea in care ma scoate de pe aplicatie si ma trimite pe FB.Otherwise, imi place mult sectiunea „exclusive”

  Răspunde
 3. miercuri, 17 octombrie 2012, 13:58

  @Romina: In primul rand, va multumim pentru feedback! Sectiunea de stiri este intr-adevar o proiectie a stirilor byron din FB. Intentionam sa venim cu ceva imbunatatiri in versiunile urmatoare, prin care oferim posibilitatea de a interactiona cu informatia direct din aplicatie. Linkurile te trimit intr-adevar in afara aplicatiei. Ne-am gandit ca este cel mai simplu mod pentru a oferi acces la toate tipurile de continut (articole, fotografii, clipuri etc.)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *