Trupa byron şi-a tras aplicaţie pentru iPhone

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

După ce au executat aplicaţia pentru android, uite că simpaticii mei din byron au acum şi aplicaţie pentru iPhone. Scriu repede această informaţie, chiar înainte de a-mi fi descărcat aplicaţia doar ca să vă arăt ce suflet bun am şi cum mă gândesc eu la voi :D Frumos ar fi să vă gândiţi şi voi la alţii şi să scrieţi la voi şi să popularizaţi faza cu aplicaţia, ca să ajungă la toţi fanii trupei, să le faceţi o bucurie, cum ar veni.

Care e faza cu aplicaţia? Îi dau cuvântul Iuliei (în paranteză fie spus, un PR excelent pentru trupă).

“Nu e un joc, e un app de prezentare byron de pe care poţi să asculţi, să cumperi, are o grămadă de conţinut exclusiv (demo-uri, partituri etc.), are clipurile, poze noi, versuri, informaţii, instrumente, concertele care au fost si vor fi, news (integrat cu Facebook). În plus, cei care îşi descarcă aplicaţia pot alege să primească notificări înainte de fiecare eveniment important byron. Aplicaţia este dezvoltată de către Lynx Consulting Services.

Deci, vă băgaţi să promovaţia faza cu aplicaţia pe blogurile voastre, twitter, facebook, pe unde puteţi? Hai că ştiu că o să o faceţi, căci sunteţi de o simpăticoşenie maximă :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Trupa byron şi-a tras aplicaţie pentru iPhone”

  1. @Romina: In primul rand, va multumim pentru feedback! Sectiunea de stiri este intr-adevar o proiectie a stirilor byron din FB. Intentionam sa venim cu ceva imbunatatiri in versiunile urmatoare, prin care oferim posibilitatea de a interactiona cu informatia direct din aplicatie. Linkurile te trimit intr-adevar in afara aplicatiei. Ne-am gandit ca este cel mai simplu mod pentru a oferi acces la toate tipurile de continut (articole, fotografii, clipuri etc.)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)