Ce mi s-a întâmplat în a doua zi de bloggerit la Toamna Orădeană

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Aş vrea să înţelegeţi termenul acesta de „bloggerit” ca pe acea activitate tehnico-practică pe care o execută un blogger la un eveniment şi care reprezintă un paradox splendid între a petrece timp fain cu nişte tovarăşi 2.0 şi munca specifică ahrefiană :D Căci asta am făcut şi în cea de doua zi de Toamna Orădeană. Hai să le iau pas cu pas, că aşa e frumos.

La prânz ne-am întâlnit la o discuţie liberă cu Ovidiu Lipan Ţăndărică. Tipul este clar lovit cu pucul :)) Abia ce s-a aşezat la masă cu noi şi deja a început să ne explice teoriile lui despre muzică, despre oameni, despre România, despre taximetre, despre teatru, despre evenimente de tot felul, adică show, frate :D Reuşeam rareori să mai strecurăm câte o întrebare, dar, fireşte, omul părea că ne răspunde, dar de fapt întrebarea noastră era doar un motiv de a începe din nou să ne expună teoriile sale despre orice :)) A fost interesant (era să zic distractiv…), dar nu aş putea spune că e genul meu de discuţie. Poate că sunt mai superficial eu, sau ceva de genul, dar parcă mie îmi plac discuţiile mai aplicate. Call me chinezu :D

Apoi am povestit cu câţiva membri ai trupei de teatru Drama din Botoşani. Mă uitam la copiii aceştia tineri actori şi zâmbeam aducându-mi aminte de Alecu meu :) Îi vedeam timizi în faţa noastră, răspunzând cu emoţie la întrebări şi mă gândeam ce lucruri faine se pot face cu aceşti tineri atunci când reuşeşti să le stârneşti entuziasmul. Mi-a plăcut foarte tare de ei, deşi am un regret teribil că am plecat prea devreme înspre Bucureşti şi nu am apucat să îi văd jucând. Dar simt că au fost foarte buni, nu aveau cum să fie altfel :)

După masă am fost la un atelier de făcut hârtie. Eu mai bifasem de două ori astfel de activităţi, aşa că i-am lăsat pe alţii să se murdărească :)) Pentru că procesul presupune apă, hârtie macerată, tot felul de presiuni aplicate colo şi colo, adică te cam murdăreşti un pic. Dar rezultatul este unul spectaculos. Adică să faci hârtie cu mânuţele asta două este chiar nice :)

Seara am fost la concert. Şi am văzut trupa de coveruri Red Wine (mi s-au părut cam fără vână, ceva nu a mers bine în concert…). După care ne-am zbănţuit corespunzător pe Ternipe (ştiam piesele lor, dar habar nu aveam că aşa îi cheamă), iar seara am încheiat-o cu Bosquito (foarte bună voce live are Radu, foarte bună) featuring Ovidiu Lipan Ţăndărică (ce energie are omul ăsta, extraordinar!).

Am zis că am încheiat seara? Dă-i pace… De abia atunci a început :)) Căci a urmat partyul oficial al evenimentului. Dar această întâmplare o trecem doar la parte de hlizeală bloggeristică, pentru că, mă înţelegeţi, deşi s-a muncit în draci acolo la anumite chestiuni, nimeni nu a simţit că munceşte de nici o culoare :D

Cam asta a fost în a doua zi de festival. Aşa în mare spus, vă daţi seama. Căci doar întâlnirea cu Ţăndărică ar fi fost un roman de scris :)) Iar din ce s-a întâmplat la party s-ar fi putut face un film :D Apropo de film, vă las cu ce a prestat tovarăşul Gaben, aşa de mostră.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ce mi s-a întâmplat în a doua zi de bloggerit la Toamna Orădeană”

  1. Da, tinerii de la Laurian Drama Club Botoşani (ca asa ii „cheama”) chiar au talent. Nu stiu daca reprezentatia a fost inregistrata, dar ar fi trebuit sa fie… a fost foarte reusita.

  2. Salut,

    Iti multumesc ca ai venit sa asculti povestea familiei si palatului Sonnenfeld din Oradea si ai participat la Atelierul de hartie manuala organizat de noi, Beta Events (betaevents.ro) in colaborare cu Oradea Mea (oradeamea.com) si Kinga Tomos. Atelierul de sambata a facut parte dintr-o serie de evenimente, intitulata Povestile Oradiei de odinioara, pe care le organizam in locatii mai putin cunoscute din Oradea, cu scopul de a promova istoria orasului. O mica observatie, evenimentul nu a facut parte din programul Toamnei Oradene 2012. Te mai asteptam la Oradea si cu alte ocazii.

    O zi frumoasa in continuare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)