Frustrările mele legate de Toamna Orădeană

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

De fapt, ca să o spun pe aia dreaptă, am doar o singură, mare şi extrem de enervantă frustrare: aceea că încă nu am ajuns la Toamna Orădeană :D Dar o să îmi scot pârleala de foioioi cam de vineri pe la amiază când ajung în zonă :D

Şi cum aş putea să nu mă enervez când văd mereu pe twitter câte chestii faine se întâmplă acolo sau când văd pe blogurile fericiţilor care au ajuns deja acolo cum îmi fac în ciudă (bine, ei nu vor asta, dar io aşa simt, că mie îmi fac în ciudă :D)?

Cum să pot sta eu linişti şi cu feng shuiul corespunzător când văd pe facebook nişte poze de la nişte isprăvi unde eu nu sunt din nişte cauze care nu fac obiectul discuţiei de faţă?

Cum aş putea să nu mă enervez că nu am fost unul din cei peste 2500 de spectatori (un nou record al Festivalului) care s-au putut bucura de spectacolele de care eu, după cum tocmai ce vă spun, eu nu am avut parte?

Cum să nu îmi cobor sprânceana când ştiu că am ratat întâlniri cu oamenii pe care îi pun imediat după cele două puncte, căci urmează o enumerare de mă întristez teribil că nu am fost şi eu acolo: artistii din Opera per Sempre (Olivia Latina, Daniela Vladescu, Raffaella Battistini, Jose Conception si regizorul Horia Balint), Ada Milea si Bobo Burlacianu, Grigore Lese, realizatori ai spectacolului Carmina Burana si actori ai Teatrului din Tg. Mures (Cristina Iusan, Attila Bardas, Monica Ristea, Gasparik Attila – director al teatrului si Laurentiu Blaga – asistent regie) si urmeaza intalnirea de azi cu baletul Teatrului Oleg Danovski din Constanta?

Dar lăsaţi, stimabililor, căci vineri pe la amiază yours trully ajunge în Oradea şi recuperează de-a dreptul magistral terenul pierdut iar frustrarea aia mare despre care vă spuneam o să o înec într-o halbă de bere cu oamenii aceia extraordinari care se ocupă această excelentă ispravă :)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Frustrările mele legate de Toamna Orădeană”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)