23.07.2017

Mini-sondaj: aţi auzit de Ternipe?

Serios că fac un mic sondaj mai jos. Şi îl fac din fix două motive. 1. Eu până să ajung la Toamna Orădeană nu am auzit de ei, nu îmi suna nicicum numele de Ternipe. 2. I-am văzut aseară live şi m-au făcut să ridic sprânceana.

Serios nu am auzit de ei. Dar în momentul în care cei din jurul meu au început să-mi fredoneze Muro Shavo am zis (faza clasică, vi s-a întâmplat şi vouă de multe ori) „aaaaaa, ştiu piesa”. Nu mă întrebaţi de unde o ştiu, că habar nu am, doar că m-am trezit, în momentul în care cei de la Ternipe au început să o cânte pe scenă, că răcnesc şi io din toţi bojocii refrenul ăla cu „na na na na na na na” :))

Au făcut un show foarte fain ungurii la Toamna Orădeană. Cu un public cunoscător nu doar al muzicii lor, dar şi a graiului (aproape 30% din populaţia Oradiei sunt maghiari), aşa că mixul a fost unul reuşit. Atâta doar că noi, ceilalţi care în afară de köszönöm şi fantastikus nu înţelegeam nimic, a trebuit să ne mulţumim doar cu muzica şi să facem un adevărat backing vocals în back stage :))

No bun, să revenim la sondaj. Vă rog să bifaţi mai jos ce şi cum. Căci vreau să ştiu câţi sunteţi care sunteţi la fel de pafarişti ca mine când vine vorba de Ternipe, adică nu aţi auzit de numele lor, dar ştiţi muzica lor :)

PS Cineva a făcut siteul ternipe.ro, care a încremenit undeva în 2006. Păcat.

Despre Toamna Orădeană:

Organizatori: Casa de Cultura Oradea, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea.

Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.

Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crisana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online  Living InImperoZelist Monitor, Window Pub, DreamstudioUtopiumThe 4thFloorStandout

Masina oficiala: Mercedes prin ATP Exodus

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hai să învăţăm 2.0 împreună: lucruri peste care trecem uşor cu vederea

Recomandările zilei din blogosferă – 15.10.2012

11 comentarii

 1. duminică, 14 octombrie 2012, 10:44

  De Ternipe știam cam de 2 ani, dar tot așa, doar pentru melodia Muvo Shavo (credeam că e Muro Shavo). Cred că se difuza și la TV un videoclip cu piesa asta, acum mult timp în urmă.

  Răspunde
  • duminică, 14 octombrie 2012, 10:58

   Stai linisit, ai dreptate, e Muro Shavo, dar la cat ma pricep eu la Ternipe m-am luat dupa cum era denumit clipul de pe YouTube :)) Dar dupa ce m-am consultat cu specialista Nebuloasa, am schimbat modificarea :))

   Răspunde
 2. duminică, 14 octombrie 2012, 11:23

  Ceva asemănător s-a întâmplat acum câțiva ani în orășelul meu natal. A fost un concert la care aveam un invitat surpriză. Nu se știa dinainte cine va fi. Și anunță prezentatorul la un moment dat „Invităm pe scena trupa No Mercy”.
  Dacă la început toată lumea era „Cine-s ăștia?”, când au început să cânte „Where do you go”, toată lumea sărea în picioare și cânta cu ei :)

  Răspunde
 3. duminică, 14 octombrie 2012, 21:26

  […] Shayna Chinezu Alina Groparu Anda No Comments. Tags: dragostea din tei, gangnam style, hituri, […]

  Răspunde
 4. Corson
  duminică, 14 octombrie 2012, 22:58

  Auzit, ascultat, placut. Misto!

  Răspunde
 5. Corson
  duminică, 14 octombrie 2012, 23:06

  Da’ de astia ati auzit? Kanizsa Csillagai.
  Tot unguri, desi cinta romaneste (pariez ca nu au habar). Fir-ar! La unguri pina si tiganii nu sint ca ai nostri.

  Răspunde
  • luni, 15 octombrie 2012, 06:56

   Iti dai seama ca daca nu am auzit de Ternipe, slabe sanse sa aud de cei despre care imi spui tu :) Oricum nu e genul meu de muzica. Dar la concert la Oradea, cu nebunii astia de bloggeri langa mine, am cam zbantuit si mi-a picat bine :D

   Răspunde
 6. Dragos
  luni, 15 octombrie 2012, 09:33

  Tot din Ungaria, un show f.fain – http://bit.ly/RthDlw (Watch „Vojasa” on YouTube)

  Răspunde
 7. luni, 15 octombrie 2012, 10:53

  […] în concert…). După care ne-am zbănţuit corespunzător pe Ternipe (ştiam piesele lor, dar habar nu aveam că aşa îi cheamă), iar seara am încheiat-o cu Bosquito (foarte bună voce live are Radu, foarte bună) featuring […]

  Răspunde
 8. adina
  luni, 15 octombrie 2012, 11:41

  IN 2006, Ternipe si-a facut intrarea in Romania, chiar la Bucuresti, la un show privat; ma rog, privat, sau public, daca plateai vreo 2 milioane; a fost superb, invitati de seama din show-biz etc; atunci i-am vazut prima data, iar ulterior la Cluj; sunt foarte faini

  Răspunde
  • miercuri, 17 octombrie 2012, 11:59

   :)) simpatica treaba. Deci, diferenta dintre public si privat este daca platesti biletul sau nu :))

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *