Mini-sondaj: aţi auzit de Ternipe?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Serios că fac un mic sondaj mai jos. Şi îl fac din fix două motive. 1. Eu până să ajung la Toamna Orădeană nu am auzit de ei, nu îmi suna nicicum numele de Ternipe. 2. I-am văzut aseară live şi m-au făcut să ridic sprânceana.

Serios nu am auzit de ei. Dar în momentul în care cei din jurul meu au început să-mi fredoneze Muro Shavo am zis (faza clasică, vi s-a întâmplat şi vouă de multe ori) „aaaaaa, ştiu piesa”. Nu mă întrebaţi de unde o ştiu, că habar nu am, doar că m-am trezit, în momentul în care cei de la Ternipe au început să o cânte pe scenă, că răcnesc şi io din toţi bojocii refrenul ăla cu „na na na na na na na” :))

Au făcut un show foarte fain ungurii la Toamna Orădeană. Cu un public cunoscător nu doar al muzicii lor, dar şi a graiului (aproape 30% din populaţia Oradiei sunt maghiari), aşa că mixul a fost unul reuşit. Atâta doar că noi, ceilalţi care în afară de köszönöm şi fantastikus nu înţelegeam nimic, a trebuit să ne mulţumim doar cu muzica şi să facem un adevărat backing vocals în back stage :))

No bun, să revenim la sondaj. Vă rog să bifaţi mai jos ce şi cum. Căci vreau să ştiu câţi sunteţi care sunteţi la fel de pafarişti ca mine când vine vorba de Ternipe, adică nu aţi auzit de numele lor, dar ştiţi muzica lor :)

[polldaddy poll=6606605]

PS Cineva a făcut siteul ternipe.ro, care a încremenit undeva în 2006. Păcat.

Despre Toamna Orădeană:

Organizatori: Casa de Cultura Oradea, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea.

Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.

Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crisana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online  Living InImperoZelist Monitor, Window Pub, DreamstudioUtopiumThe 4thFloorStandout

Masina oficiala: Mercedes prin ATP Exodus

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Mini-sondaj: aţi auzit de Ternipe?”

  1. Ceva asemănător s-a întâmplat acum câțiva ani în orășelul meu natal. A fost un concert la care aveam un invitat surpriză. Nu se știa dinainte cine va fi. Și anunță prezentatorul la un moment dat „Invităm pe scena trupa No Mercy”.
    Dacă la început toată lumea era „Cine-s ăștia?”, când au început să cânte „Where do you go”, toată lumea sărea în picioare și cânta cu ei :)

  2. Pingback: alexandrugrivei.ro Gangnam Style | alexandrugrivei.ro

    1. Iti dai seama ca daca nu am auzit de Ternipe, slabe sanse sa aud de cei despre care imi spui tu :) Oricum nu e genul meu de muzica. Dar la concert la Oradea, cu nebunii astia de bloggeri langa mine, am cam zbantuit si mi-a picat bine :D

  3. Pingback: Ce mi s-a întâmplat în a doua zi de bloggerit la Toamna Orădeană • Chinezu

  4. IN 2006, Ternipe si-a facut intrarea in Romania, chiar la Bucuresti, la un show privat; ma rog, privat, sau public, daca plateai vreo 2 milioane; a fost superb, invitati de seama din show-biz etc; atunci i-am vazut prima data, iar ulterior la Cluj; sunt foarte faini

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)