Recomandările zilei din blogosferă – 10.10.2012

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi place ideea Google de a provoca piticii între 6 şi 14 ani să le deseneze doodle-ul. E şi  cu premii, aşa că poftiţi de luaţi :)

Foarte tare cum un oraş întreg la cap rezolvă problema parcărilor. Mă rog, nu o rezolvă de tot, dar măcar o mai îndulceşte :)

Excelent textul pro copywriting profesionist.

Cât de emoţionantă este campania asta

Training gratuiri google analytics pentru bloggeri.

Kriogen s-a apucat de presă, cum ar veni. Să îi urăm suces, deci :D

Dan Dinu este patronul echipei de rugby din Timişoara care a câştigat duminică titlul de campioană naţională. Am fost în tribună, am ţinut cu adeversarii lor, băimărenii mei, dar timişorenii au fost mai buni şi în acest meci, dar şi pe parcursul întregului campionat. Uitaţi-vă ce scrie Dan pe pagina lui de facebook. Respect!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Recomandările zilei din blogosferă – 10.10.2012”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)