Ce vrăji mai fac tovarăşii mei din byron

Dap, io aşa le zic, tovarăşii mei din byron, din motive pe care jumătate nu am cum să le zic aici din cu totul şi cu totul alte motive :)) Presupun că deja v-aţi prins că sunt fan şi că sunt onorat de o amiciţie corespunzătoare din partea lor. Ei au muzica excelentă şi faptul că sunt oameni faini de partea lor. Eu îi am pe ei de partea mea :D

Aşa că, dragi tovarăşi din Iaşi, vedeţi că pe 27 octombrie byron ajunge la voi, la Teatru Fix, cu un concert unplugged, în care băieţii sună excelent – i-am văzut de mai multe ori, pot confirma, dar nu mă credeţi pe cuvânt, mergeţi să-i vedeţi.

Dragi tovarăşi din Bucureşti, astăzi, adică pe 9 octombrie, de la 20.00, la Clubul Ţăranului român, băieţii o comit din nou cu Impromptu, adică să facă un fel de repetiţie cu public şi ce alte vrăji mai fac ei pe acolo.

Pe 13 octombrie, dupa ora 20:30,  byron in cadrul festivalului Best of Beer Fest ce are loc in Parcul Tineretului din Bucuresti. Intrarea este libera, iar accesul se face prin zona Sincai.

Pe 1 noiembrie, byron cânta alături de Kumm într-un concert aniversar :)

Vă recomand să nu rataţi. După aia să îmi bateţi obrazul dacă nu v-a plăcut, da? :D

Un comentariu la “Ce vrăji mai fac tovarăşii mei din byron

  1. BogDan Răspunde

    Întrebarea cea mai tare este dacă te duci la byron pe 1 noiembrie sau apari la Sala Palatului, să-l vezi pe Steve Vai :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: