Ce mesaj transmiteţi unui blogger care a început un proiect?

Vine o vreme în viaţa unui blogger (doar a unora, nu a tuturor, desigur) când simte că a face doar blogging (chiar dacă îl face la un nivel înalt, profi, chiar dacă e unul din cei mai buni de pe zona lui) parcă nu mai este de ajuns. Când simte că a venit momentul să mai facă ceva. Când ştie că a acumulat îndeajuns de multă experienţă şi că are îndeajuns de mult curaj să se arunce într-o nouă ispravă. Pe care a ticluit-o de multă vreme şi la care s-a gândit şi mai multă vreme. Pentru că este bine să treci prin acei cei cinci paşi de bază atunci când lansezi un nou proiect. Chiar foarte bine.

Pe Adi Hădean îl ştiţi. Este unul din cei mai buni bloggeri culinari de la noi. Care şi-a construit brandul cu o încăpăţânare şi cu o determinare, în care, recunosc, mă regăsesc şi eu :D Şi care a decis că e cazul să facă un pas într-o altă direcţie. Fără să renunţe la ce face pe blog, Doamne fereşte de aşa ceva! Aşa că a lansat RevistaBulevard.ro.

Mi-e greu să vă spun cât de bucuros am fost când Adi m-a chemat la o discuţie gen „măh, treci încoace că am a-ţi spune oriceva” (suntem amândoi băimăreni la origini, aşa că nu umblăm cu fandaslâcuri) şi mi-a spus ce vrea să facă. M-am bucurat pentru că îl ştiu de ceva vreme şi ştiu că trebuia să vină şi momentul în care să vrea să facă mai mult. Pentru că are cu ce – vorba aia :D – şi pentru că dacă nu ar fi încercat, măcar să vadă dacă e în stare, ar fi regretat toată viaţa.

Îi ţin pumnii să îi iasă totul cum vrea şi să ne vedem peste un an la o bere de aia de analiză şi să ne numărăm cucuiele astea 2.0 pe care antreprenoriatul online ţi le face cu o precizie de ciocan pneumatic elveţian care face carcase de bombardier :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ce mesaj transmiteţi unui blogger care a început un proiect?”

  1. Pingback: Recomandările zilei din blogosferă - 9.10.2012 • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.