Ce mesaj transmiteţi unui blogger care a început un proiect?

Vine o vreme în viaţa unui blogger (doar a unora, nu a tuturor, desigur) când simte că a face doar blogging (chiar dacă îl face la un nivel înalt, profi, chiar dacă e unul din cei mai buni de pe zona lui) parcă nu mai este de ajuns. Când simte că a venit momentul să mai facă ceva. Când ştie că a acumulat îndeajuns de multă experienţă şi că are îndeajuns de mult curaj să se arunce într-o nouă ispravă. Pe care a ticluit-o de multă vreme şi la care s-a gândit şi mai multă vreme. Pentru că este bine să treci prin acei cei cinci paşi de bază atunci când lansezi un nou proiect. Chiar foarte bine.

Pe Adi Hădean îl ştiţi. Este unul din cei mai buni bloggeri culinari de la noi. Care şi-a construit brandul cu o încăpăţânare şi cu o determinare, în care, recunosc, mă regăsesc şi eu :D Şi care a decis că e cazul să facă un pas într-o altă direcţie. Fără să renunţe la ce face pe blog, Doamne fereşte de aşa ceva! Aşa că a lansat RevistaBulevard.ro.

Mi-e greu să vă spun cât de bucuros am fost când Adi m-a chemat la o discuţie gen „măh, treci încoace că am a-ţi spune oriceva” (suntem amândoi băimăreni la origini, aşa că nu umblăm cu fandaslâcuri) şi mi-a spus ce vrea să facă. M-am bucurat pentru că îl ştiu de ceva vreme şi ştiu că trebuia să vină şi momentul în care să vrea să facă mai mult. Pentru că are cu ce – vorba aia :D – şi pentru că dacă nu ar fi încercat, măcar să vadă dacă e în stare, ar fi regretat toată viaţa.

Îi ţin pumnii să îi iasă totul cum vrea şi să ne vedem peste un an la o bere de aia de analiză şi să ne numărăm cucuiele astea 2.0 pe care antreprenoriatul online ţi le face cu o precizie de ciocan pneumatic elveţian care face carcase de bombardier :))

5 comentarii la “Ce mesaj transmiteţi unui blogger care a început un proiect?

 1. cotos Răspunde

  Ma bucur cand vad ca baimarenii mei reusesc sa demonstreze tuturor ca se poate…

 2. Natural Răspunde

  Pai sa-i uram bafta si mult succes!

 3. albinuta veninoasa Răspunde

  Ioi, imi creste sufletu cand vad reusite la acest nivel.

 4. Cristian China Birta Răspunde

  Si stati sa vedeti ca inca nu e totul, mai are Adi ceva pe manecuta de bucatar de ala de ne loveste papile in fiecare zi :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: