Căutăm bloggeri care să meargă cu prietenii un weekend la Braşov

Când am primit provocarea să facem o campanie pentru restaurantul Paradis by CarmOlimp din Braşov, am stat un pic să ne gândim cum să abordăm chestiunea. Pentru că trebuia să lansăm o campanie pentru bloggerii la nivel naţional, iar restaurantul este unul foarte local, ca să zic aşa :))

Şi am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să oferim bloggerului câştigător posibilitatea să îşi ia trei prieteni cu ea/el şi să petreacă un weekend fain la Braşov. Cu masa, cazarea şi diurna de blogger asigurate, fireşte :) Iar ca premii de consolarea (cred şi eu că trebuie consolare dacă nu prinzi un premiu aşa de fain :D) aveţi un aparat de cafea Krups şi un set de cuţite adevărate.

Vă recomand să intraţi în campanie nu neapărat pentru voi, dar să vă gândiţi ce surpriză le-aţi face unor prieteni cărora le-aţi dărui un astfel de weekend. Sau familiei, voi ştiţi cum e mai bine :)

Despre restaurant a scris şi Sorin, când a făcut o vizită la locul faptei :)

 

6 comentarii la “Căutăm bloggeri care să meargă cu prietenii un weekend la Braşov

  1. irina Răspunde

    super idee! am s-o execut cat de curand! :)

  2. Malaescu Cristian Răspunde

    Un super cadou de ziua mea pe 14 octombrie !

  3. OutStanding Răspunde

    As vinde invitatia si as deschide un ONG (si n-am sa cad in cealalta extrema sa ma folosesc de activitatea ONG-ului sa sensibilizez pe cineva). ONG presupune voluntariat intr-o cauza nobila. A mea este si prioritara, dar…. va lasa pe voi sa mergeti in concedii. Sunt mai importante decat fericirea…. :)

    • Cristian China Birta Răspunde

      Multumesc ca be dai voie sa facem ce credem ca e mai bine pentru noi. Si mult succes in ceea ce faci, desigur.

  4. Tudor Răspunde

    Un dar de la Providenta la momentl potrivit :) Brasov, pregateste-te pentru o seara de lectura.

  5. OutStanding Răspunde

    Si DiaCritica crede la fel si fiecare care isi deschide un sait crede ca stie ce e mai bine.
    Imi lasati impresia ca sunteti, „Romaneste” vorbind, „un amator de viata buna”, drept dovada si reclamele de pe sait, in special cea care trimite la politicalocala.r.
    In fine. Fiecare cu ideea lui de ajutor, dar as pune ca premiu SANSA de a ajuta pe cineva si nu o excursie, adica de a-ti petrece un week-end in incinta unei institutii servind unei cauze, NU spre fericirea individuala.
    Stiu, ceea ce zic eu acum e mai putin bine decat ce propuneti dvs., dar…. v-am mai scris si acest mesaj sa vedeti ce diferenta e intre mine si…. cele 7,4 miliarde (?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: