Căutăm bloggeri care să meargă cu prietenii un weekend la Braşov

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Când am primit provocarea să facem o campanie pentru restaurantul Paradis by CarmOlimp din Braşov, am stat un pic să ne gândim cum să abordăm chestiunea. Pentru că trebuia să lansăm o campanie pentru bloggerii la nivel naţional, iar restaurantul este unul foarte local, ca să zic aşa :))

Şi am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să oferim bloggerului câştigător posibilitatea să îşi ia trei prieteni cu ea/el şi să petreacă un weekend fain la Braşov. Cu masa, cazarea şi diurna de blogger asigurate, fireşte :) Iar ca premii de consolarea (cred şi eu că trebuie consolare dacă nu prinzi un premiu aşa de fain :D) aveţi un aparat de cafea Krups şi un set de cuţite adevărate.

Vă recomand să intraţi în campanie nu neapărat pentru voi, dar să vă gândiţi ce surpriză le-aţi face unor prieteni cărora le-aţi dărui un astfel de weekend. Sau familiei, voi ştiţi cum e mai bine :)

Despre restaurant a scris şi Sorin, când a făcut o vizită la locul faptei :)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Căutăm bloggeri care să meargă cu prietenii un weekend la Braşov”

  1. As vinde invitatia si as deschide un ONG (si n-am sa cad in cealalta extrema sa ma folosesc de activitatea ONG-ului sa sensibilizez pe cineva). ONG presupune voluntariat intr-o cauza nobila. A mea este si prioritara, dar…. va lasa pe voi sa mergeti in concedii. Sunt mai importante decat fericirea…. :)

  2. Si DiaCritica crede la fel si fiecare care isi deschide un sait crede ca stie ce e mai bine.
    Imi lasati impresia ca sunteti, „Romaneste” vorbind, „un amator de viata buna”, drept dovada si reclamele de pe sait, in special cea care trimite la politicalocala.r.
    In fine. Fiecare cu ideea lui de ajutor, dar as pune ca premiu SANSA de a ajuta pe cineva si nu o excursie, adica de a-ti petrece un week-end in incinta unei institutii servind unei cauze, NU spre fericirea individuala.
    Stiu, ceea ce zic eu acum e mai putin bine decat ce propuneti dvs., dar…. v-am mai scris si acest mesaj sa vedeti ce diferenta e intre mine si…. cele 7,4 miliarde (?)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)