Am cititori din Republica Moldova?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Spun din start că nu am reuşit să ajung niciodată în Republica Moldova. Aşa a fost să fie, nu mă mai certaţi şi voi că şi aşa sunt eu destul de ciufut pe tema asta… Deşi am legături destul de strânse cu oameni din zonă. Adică finul meu Costea este de acolo, Cristi Frisk, om de bază la sportlocal.ro, merge foarte des pe ac0lo şi îmi laudă într-una oamenii şi locurile, am mai multe cunoştinţe din Republică, printre care şi Eugen, doar că nu am reuşit să ajung să văd şi eu de la locul faptei ce şi cum. Bomboane Bucuria mănânc (printre extrem de puţinele excepţii când vine vorba de dulciuri), mă dedau periodic la vinuri de Cricova şi Cahor şi la cognacele excepţionale care îmi vin din zonă, aşa că măcar pe partea asta gustativă pot spune că nu sunt un străin :D

Întrebarea mea către voi este următoare: am ceva cititori din Republica Moldova pe aici? Ca să ştiu şi eu, aşa de curiozitate. Ştiu că Ivan mă citeşte pentru că tocmai ce mi-a sus asta pe mail, de unde mi-a venit şi ideea acestei postări :)) Şi dacă tot suntem la subiectul ăsta poate îmi recomandaţi ce să vizitez când, totuşi, o să ajung în zonă :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Am cititori din Republica Moldova?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)