Am cititori din Republica Moldova?

Spun din start că nu am reuşit să ajung niciodată în Republica Moldova. Aşa a fost să fie, nu mă mai certaţi şi voi că şi aşa sunt eu destul de ciufut pe tema asta… Deşi am legături destul de strânse cu oameni din zonă. Adică finul meu Costea este de acolo, Cristi Frisk, om de bază la sportlocal.ro, merge foarte des pe ac0lo şi îmi laudă într-una oamenii şi locurile, am mai multe cunoştinţe din Republică, printre care şi Eugen, doar că nu am reuşit să ajung să văd şi eu de la locul faptei ce şi cum. Bomboane Bucuria mănânc (printre extrem de puţinele excepţii când vine vorba de dulciuri), mă dedau periodic la vinuri de Cricova şi Cahor şi la cognacele excepţionale care îmi vin din zonă, aşa că măcar pe partea asta gustativă pot spune că nu sunt un străin :D

Întrebarea mea către voi este următoare: am ceva cititori din Republica Moldova pe aici? Ca să ştiu şi eu, aşa de curiozitate. Ştiu că Ivan mă citeşte pentru că tocmai ce mi-a sus asta pe mail, de unde mi-a venit şi ideea acestei postări :)) Şi dacă tot suntem la subiectul ăsta poate îmi recomandaţi ce să vizitez când, totuşi, o să ajung în zonă :)

5 comentarii la “Am cititori din Republica Moldova?

 1. Gikendru Răspunde

  Eu vă citesc, și sunt din Republica Moldova!

 2. Ivan Goncearuc Răspunde

  Cînd ai să vii (sunt sigur că aşa va fi) la lansarea de carte din Chişinău, atunci vom avea grijă să-ţi prezentăm locurile interesante din Chişinău :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Hmmm… cu lansarea de carte chiar ca e un motiv bun sa imi deplasez fizicul pana acolo :D Vorbim.

 3. Unu Răspunde

  Suntem mulți :-D te citim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: