Pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli

Ce vedeţi mai jos este rodul muncii de zi şi mai mult de noapte :D a tovărăşei Loredana. Care a fost ambasadorul meu plenipotenţiar la evenimentul cu pricina, căci eu, din pricini ce ţin de un program înfiorător pe care îl am perioada asta, nu am avut cum să ajung. Dacă m-a reprezentat cu bine sau nu, asta doar voi puteţi decide… :D

Am făcut-o și pe asta! Adică, pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli,  de ziua lui Jack Daniel’s .

Știu, clubul există de ceva vreme, dar, sincer, nu este pe genul meu. Mie îmi place să dansez, să mă distrez, nu să stau ca o statuie uitându-mă la cei din jurul meu. Plictiseala îmbătrânește, iar eu vreau să fiu veșnic tânără. De asta n-am pus piciorul în Fratelli.

Dar la această aniversare lucrurile au stat puțin altfel. Lumea chiar s-a distrat. Poate și datorită invitațiilor, care ne-au încântat urechile. Pentru cei care nu știu, printre invitați s-au numărat:  Sonique, No Mercy, Loredana Groza, Vunk, 3 sud est, Corina, Tudor Chirilă, Horia Brenciu – care a fost fenomenal. Are omul ăsta o carismă extraordinară. Bine, și o voce faină tare  – și mulți alții.

Dacă ar fi să iau la puricat invitații, aș spune că, așa cum am spus și mai sus, Horia Brenciu este fenomenal, Loredana Groza trebuie să mai facă o pauză ( personal nu-mi place. Nu știu de ce, dar nu-mi place), Corina să cânte ceea ce este, nu “Like a virgin”, Sonique încă se menține bine, iar cei de la No Mercy, dacă nu cântau melodiile lor cunoscute, nici nu-mi dădeam seama că sunt ei. Da, știu, timpul și-a pus amprenta și asupra lor.

Ca de obicei, m-am distrat. Mi-a plăcut și am cunoscut oameni fani.

În final, v-aș da o poză mai decentă, dar jur că n-am. Asta pentru că trebuie neapărat să pun și o poză cu mine:D
Priviți mai jos, clătiți-vă ochii și învățați că moca, indiferent dacă e strâmbă sau nu, este a voastră și trebuie să vă mândriți cu ea. Așa cum fac eu. Amin!

Despre party a scris si Sorin pe blogdebere.ro.

10 comentarii la “Pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli

 1. Loredana Răspunde

  mersi:)

 2. Iulia Kelt Răspunde

  Loredana, simpatică mereu :)

 3. Natural Răspunde

  Frumos-frumos, acum asteptam sa scrie si Chinezu despre Chat Noir :) P.S. Cred ca in ultimele randuri ai vrut sa zici „moaca”, nu moca :)

 4. gaben.ro Răspunde

  serif, dar nu ai mai fost odata la roblogfest? in 2010?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: