Pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce vedeţi mai jos este rodul muncii de zi şi mai mult de noapte :D a tovărăşei Loredana. Care a fost ambasadorul meu plenipotenţiar la evenimentul cu pricina, căci eu, din pricini ce ţin de un program înfiorător pe care îl am perioada asta, nu am avut cum să ajung. Dacă m-a reprezentat cu bine sau nu, asta doar voi puteţi decide… :D

Am făcut-o și pe asta! Adică, pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli,  de ziua lui Jack Daniel’s .

Știu, clubul există de ceva vreme, dar, sincer, nu este pe genul meu. Mie îmi place să dansez, să mă distrez, nu să stau ca o statuie uitându-mă la cei din jurul meu. Plictiseala îmbătrânește, iar eu vreau să fiu veșnic tânără. De asta n-am pus piciorul în Fratelli.

Dar la această aniversare lucrurile au stat puțin altfel. Lumea chiar s-a distrat. Poate și datorită invitațiilor, care ne-au încântat urechile. Pentru cei care nu știu, printre invitați s-au numărat:  Sonique, No Mercy, Loredana Groza, Vunk, 3 sud est, Corina, Tudor Chirilă, Horia Brenciu – care a fost fenomenal. Are omul ăsta o carismă extraordinară. Bine, și o voce faină tare  – și mulți alții.

Dacă ar fi să iau la puricat invitații, aș spune că, așa cum am spus și mai sus, Horia Brenciu este fenomenal, Loredana Groza trebuie să mai facă o pauză ( personal nu-mi place. Nu știu de ce, dar nu-mi place), Corina să cânte ceea ce este, nu “Like a virgin”, Sonique încă se menține bine, iar cei de la No Mercy, dacă nu cântau melodiile lor cunoscute, nici nu-mi dădeam seama că sunt ei. Da, știu, timpul și-a pus amprenta și asupra lor.

Ca de obicei, m-am distrat. Mi-a plăcut și am cunoscut oameni fani.

În final, v-aș da o poză mai decentă, dar jur că n-am. Asta pentru că trebuie neapărat să pun și o poză cu mine:D
Priviți mai jos, clătiți-vă ochii și învățați că moca, indiferent dacă e strâmbă sau nu, este a voastră și trebuie să vă mândriți cu ea. Așa cum fac eu. Amin!

Despre party a scris si Sorin pe blogdebere.ro.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli”

  1. Pingback: #peblog / Guest post pe chinezu.eu! | NAIV BEAUTY

  2. Pingback: Pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli, « Blog făr' de blogosferă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)