Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli

Ce vedeţi mai jos este rodul muncii de zi şi mai mult de noapte :D a tovărăşei Loredana. Care a fost ambasadorul meu plenipotenţiar la evenimentul cu pricina, căci eu, din pricini ce ţin de un program înfiorător pe care îl am perioada asta, nu am avut cum să ajung. Dacă m-a reprezentat cu bine sau nu, asta doar voi puteţi decide… :D

Am făcut-o și pe asta! Adică, pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli,  de ziua lui Jack Daniel’s .

Știu, clubul există de ceva vreme, dar, sincer, nu este pe genul meu. Mie îmi place să dansez, să mă distrez, nu să stau ca o statuie uitându-mă la cei din jurul meu. Plictiseala îmbătrânește, iar eu vreau să fiu veșnic tânără. De asta n-am pus piciorul în Fratelli.

Dar la această aniversare lucrurile au stat puțin altfel. Lumea chiar s-a distrat. Poate și datorită invitațiilor, care ne-au încântat urechile. Pentru cei care nu știu, printre invitați s-au numărat:  Sonique, No Mercy, Loredana Groza, Vunk, 3 sud est, Corina, Tudor Chirilă, Horia Brenciu – care a fost fenomenal. Are omul ăsta o carismă extraordinară. Bine, și o voce faină tare  – și mulți alții.

Dacă ar fi să iau la puricat invitații, aș spune că, așa cum am spus și mai sus, Horia Brenciu este fenomenal, Loredana Groza trebuie să mai facă o pauză ( personal nu-mi place. Nu știu de ce, dar nu-mi place), Corina să cânte ceea ce este, nu “Like a virgin”, Sonique încă se menține bine, iar cei de la No Mercy, dacă nu cântau melodiile lor cunoscute, nici nu-mi dădeam seama că sunt ei. Da, știu, timpul și-a pus amprenta și asupra lor.

Ca de obicei, m-am distrat. Mi-a plăcut și am cunoscut oameni fani.

În final, v-aș da o poză mai decentă, dar jur că n-am. Asta pentru că trebuie neapărat să pun și o poză cu mine:D
Priviți mai jos, clătiți-vă ochii și învățați că moca, indiferent dacă e strâmbă sau nu, este a voastră și trebuie să vă mândriți cu ea. Așa cum fac eu. Amin!

Despre party a scris si Sorin pe blogdebere.ro.

10 comentarii la “Pentru prima dată am pus piciorul în Fratelli

 1. Loredana Reply

  mersi:)

 2. Iulia Kelt Reply

  Loredana, simpatică mereu :)

 3. Natural Reply

  Frumos-frumos, acum asteptam sa scrie si Chinezu despre Chat Noir :) P.S. Cred ca in ultimele randuri ai vrut sa zici “moaca”, nu moca :)

  • Loredana Reply

   da, asta am vrut sa spun. aiurita:)

 4. gaben.ro Reply

  serif, dar nu ai mai fost odata la roblogfest? in 2010?

  • Loredana Reply

   eu am spus asta, nu el.

  • Cristian China Birta Reply

   E guest post al Loredanei, bre, eu am fost in Fratelli de mai multe ori :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.