Little Blog e-Book

Hai să o zicem pe aia dreaptă: oricât de bloggeri suntem, adică superbe fiinţe 2.0 :D, tot ne place să ne vedem publicaţi în print, fie doar câteva rânduri acolo de sămânţă. Bine, hai treacă de la mine, vorbesc doar despre, nu despre voi, desigur… :D Eu unul m-am bucurat să îmi văd augusta mutră alături de câteva rânduri pe care le-am scris din coracon pentru Little Blog Book, apărută în cadrul proiectului Salvează o carte a celor de la Vodafone. Apropo, poate vă interesează să puneţi umărul la intratul în Cartea Recordurilor cu  Cea mai lungă poveste interactivă scrisă pe facebook.

Vă spuneam că eu am în print Little Blog Book. Care tiraj s-a epuizat instat la Webstock. Aşa că, până se reeditează (zic şi io, ca să trag de timp :D), ia mai bine răsfoiţi voi cărţulia cu mouseul acilea mai jos :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Little Blog e-Book”

  1. Pingback: Little Blog e-Book – mica carte a bloggerilor | NeoBlog

  2. interesant! de citit pe indelete. insa mi-ar fi placut sa vad mai multi bloggeri. si dintre „cei noi” cum spunea cineva in carticica respectiva. poate in urmatoarea editie :)

    1. Am revenit cu un raspuns.Ideea este ca aceasta carte este scoasa ca urmare a proiectului cu netiparirea facturilor pentru ca se folosesc cele electronice. Adica se leaga foarte tare una de alta. Asa ca un tiraj se va mai scoate dupa ce folosirea facturilor electornice se va inregistra mai cu talent :)) Stiu ca e cam vag, dar sper ca ai inteles ce si cum :)

  3. Pingback: Să vorbim de bine despre Little Blog e-Book

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)