Luni şi marţi beau bere cu bloggerii din Satu Mare şi din Baia Mare

Later edit: Stimbililor din Baia Mare, ar fi excelent dacă aţi veni îmbrăcaţi cu ceva în galben la întâlnire. Uite de asta :)

Adică, altfel spus, revin în elementul meu :D Căci de foioioioi ce îmi place să stau la poveşti cu tovarăşii 2.0 în timp ce depănăm nişte beri… Aşă că, dacă tot am drum în Baia Mare unde sunt naş la un botez, am zis să profit de ocazie şi să dau mâna cu nişte oameni de mare angajament. După cum urmează.

Luni, 1 octombrie, de la 18.00, ne vedem în Satu Mare, la Moara cu noroc. Vă aştept cu mare drag la o poveste cu rugămintea să îmi ziceţi cine sunteţi cei care veniţi ca să ştim cum ne organizăm.

Marţi, 2 octombrie, de la 18.00, ne vedem în Baia Mare la Corner Pub (ăla de lângă Buclă). La fel, ziceţi şi voi cine vine ca să lucrăm organizat, că doar joc acasă :D

Cam asta este, tovarăşi. Abia aştept să ne vedem :D

11 comentarii la “Luni şi marţi beau bere cu bloggerii din Satu Mare şi din Baia Mare

 1. robbie Răspunde

  vin dacă aduci şi baxul din poză. :D

 2. cotos Răspunde

  Sau cei bolnavi beau ceai :-)

 3. Corson Răspunde

  Turcu plateste?

 4. albinuta veninoasa Răspunde

  Sa stii ca vreau sa vad cat de mult pot sa-ti schimb gusturile. In majoritatea articolelor, … bere, bere, si iar bere. No daca nu reusesc sa te fac sa mai pomenesti odata din 10 articole si alt cuvant inseamna ca nu sunt pregatit bine in acest domeniu.
  Te astept la Satu Mare !

 5. frmshk Răspunde

  Ahhh!!! Baia Mare te așteaptă cu drag. Și io, tot așa. Cum altfel? Că doar tu ești Chinezu care mi-a fost mare sprijin la primul meu eveniment… SkirtBike. :)
  (ținuta obligatorie?)

 6. rekinoo Răspunde

  ce misto e baiatul ala cu tricou in dungi din spatele tau

 7. alex Răspunde

  da la mine la sibiu nu treci? as organiza cu placere o astfel de intalnire, :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Cand ajuns in Sibiu, ma las tovaraseste pe mana lui Tudor cemerita.ro. Dar sa stii ca il trag de maneca data viitoare, caci consider invitatia valabila :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: