Cât de greu este să îi faci pe oameni să zâmbească?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte uşor. Şi, totuşi, atât de greu :) Eu am încercat să fac 100 de bloggeri să zâmbească, dar am reuşit să conving doar 35. Şi am făcut toate aceste lucruri pentru că am considerat că este bine să răspund provocării Colgate, care pentru fiecare zâmbet urcat în aplicaţia specială de pe facebook oferă un produs pentru organizaţia Crucea Roşie. Mi-e foarte greu să mai aduc alte argumente pentru ca voi să zâmbiţi 2.0 ca să ajutaţi pe cineva care are nevoie de autor, aşa că nu o voi face. Dacă simţiţi că trebuie să vă implicaţi, vă rog să o faceţi şi să spuneţi şi altora. Dacă nu, asta este… Vă mai spun doar că fiecare zâmbet pe care îl încărcaţi în aplicaţie înseamnă un produs donat. Adică, altfel spus, zâmbetele voastre sunt foarte importante :)

Mai jos aveţi o modalitate creativă prin care se încearcă să se promoveze această campanie. Uitaţi-vă la reacţia oamenilor din jurul dansatorilor :) Iar dacă daţi un share acestui film Colgate mai oferă un produs organizaţiei Crucea Roşie, aşa că de ce să nu o faceţi? :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cât de greu este să îi faci pe oameni să zâmbească?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)