Self promo. Pentru că pot şi pentru că merit :D

Mă ştiţi, vorbesc mult şi prost. Numai că, după o regulă probabilistică certă, din noianul de exprimări şi rostiri pe care le prestez, tot mai iese ceva de mare angajament. Zilele trecute m-a lovit epifania proprie şi personală cum că în desele mele întâlniri cu lumea la bere sau la alte lichide corespunzătoare, există 4 rostiri de ale mele despre care oamenii spun că le-au schimbat viaţa… Glumesc, măh, ce aveţi, nici chiar aşa :)) Hai să le iau în ordine fortuită, ca să nu zic aleatorie şi nici într-un caz întâmplătoare.

Teoretic se poate; practic suntem la nivel teoretic. Ieri cineva s-a confesat că a împrumutat zicerea asta şi că o foloseşte în prezentările lui. Cu sursă, fireşte. Să fie primit :D

Fiecare suntem unici, dar doar împreună putem crea unicitatea. Asta e pe placul celor cu feng shuiul îndreptat spre chestii mai emoţionale, mai motivaţionale, de astea. Adevărul este că nici io nu prea ştiu ce am vrut să zic cu asta (sanchi…), poate mă ajutaţi voi să înţeleg :D

Dacă nu te lauzi tu, stai liniştit, nu o va face nimeni pentru tine. Ar trebui să mai spun câteva cuvinte, dar zău dacă mai are rost, cred că este evident adevărul irefutabil din cele spuse anterior.

Un banc. Pe care l-am zis destul de des în ultima vreme, inclusiv pe la emisiunile tv pe unde m-am perindat. Care mi se pare foarte bun pentru a ilustra starea unora care vin din afară şi se lovesc de social media şi le trebuie juma de an să îşi revină din surpriza neaşteptată. Ia urmăriţi rândurile de mai jos şi spuneţi că nu e aşa.

Americanii ajung pe Marte. Şi când se pregătea astronautul John Johnson să înfingă stindardul american în glia marţiană, rămâne cu gura cascată pentru că în faţa lui stătea, sprijinit corespunzător în bâtă, un cioban de prin zona Sibiului. Americanul reuşeşte să găsească resurse să îl întrebe:
– Măh, tu cu ce ai venit aici?
La care al nostru zice:
– Cu brânză.

6 comentarii la “Self promo. Pentru că pot şi pentru că merit :D

 1. cotos Răspunde

  Poi te mai lauda si altii :)

 2. Neydamn Răspunde

  Și alții te copiază și în stil de scriere/vorbire ! Ceea ce este nasol…. lipsa de creativitate și originalitate.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Cine ma copiaza, mah? Sa stiu si io. Ca imediat imi fac Affiliate Initiative si iau comision =))

 3. Mediatorul Răspunde

  Bancul este pe modelul:
  – De ce vă spălați cu oțet?
  – De mere ! :)
  Versiunea ta este un fel de banc ardelenglezesc :))

 4. D-Petre Răspunde

  Modestia nu e vreo mare calitate :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Da-mi voie sa te contrazic. Modestia este o mare calitate. Dar doar atunci cand nu se vede prea tare :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: