Self promo. Pentru că pot şi pentru că merit :D

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Mă ştiţi, vorbesc mult şi prost. Numai că, după o regulă probabilistică certă, din noianul de exprimări şi rostiri pe care le prestez, tot mai iese ceva de mare angajament. Zilele trecute m-a lovit epifania proprie şi personală cum că în desele mele întâlniri cu lumea la bere sau la alte lichide corespunzătoare, există 4 rostiri de ale mele despre care oamenii spun că le-au schimbat viaţa… Glumesc, măh, ce aveţi, nici chiar aşa :)) Hai să le iau în ordine fortuită, ca să nu zic aleatorie şi nici într-un caz întâmplătoare.

Teoretic se poate; practic suntem la nivel teoretic. Ieri cineva s-a confesat că a împrumutat zicerea asta şi că o foloseşte în prezentările lui. Cu sursă, fireşte. Să fie primit :D

Fiecare suntem unici, dar doar împreună putem crea unicitatea. Asta e pe placul celor cu feng shuiul îndreptat spre chestii mai emoţionale, mai motivaţionale, de astea. Adevărul este că nici io nu prea ştiu ce am vrut să zic cu asta (sanchi…), poate mă ajutaţi voi să înţeleg :D

Dacă nu te lauzi tu, stai liniştit, nu o va face nimeni pentru tine. Ar trebui să mai spun câteva cuvinte, dar zău dacă mai are rost, cred că este evident adevărul irefutabil din cele spuse anterior.

Un banc. Pe care l-am zis destul de des în ultima vreme, inclusiv pe la emisiunile tv pe unde m-am perindat. Care mi se pare foarte bun pentru a ilustra starea unora care vin din afară şi se lovesc de social media şi le trebuie juma de an să îşi revină din surpriza neaşteptată. Ia urmăriţi rândurile de mai jos şi spuneţi că nu e aşa.

Americanii ajung pe Marte. Şi când se pregătea astronautul John Johnson să înfingă stindardul american în glia marţiană, rămâne cu gura cascată pentru că în faţa lui stătea, sprijinit corespunzător în bâtă, un cioban de prin zona Sibiului. Americanul reuşeşte să găsească resurse să îl întrebe:
– Măh, tu cu ce ai venit aici?
La care al nostru zice:
– Cu brânză.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Self promo. Pentru că pot şi pentru că merit :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)