Traseiştii politici sunt ca nişte supozitoare

Ieri, pe la 13.00 şi ceva, cum eram eu în emisiune cu Ioska, Bogdan şi Viorel Pană, numai ce mă trece epifania prin creierii capului. Căci se vorbea despre faptul că partidele primesc traseiştii ca să îşi asigure o majoritate parlamanetară şi să îşi facă făcutele, adicătelea, traseiştii ar fi, pentru partidele cu pricina, un rău necesar. Drept pentru care am emis şi eu, live, în emisiune, teoria de mai jos.

Partidele sunt ca nişte organisme. Şi sunt cam bolnave săracele, cam debile şi cam degrabă suferinde din te miri ce. Drept pentru care, pentru a se însănătoşi, măcar provizoriu şi punctual, au nevoie de traseişti. Adică aceştia sunt un fel de supozitoare, adică nu prea îţi place să le iei, dar le iei, frate, că face bine sănătăţii partidului, aduce bujori pălijori în obrăjorii electorali. E drept că că partidele se mint singure, căci supozitoarele asta sunt făcute, de fapt, din săpun, adică ustură, fac clăbuci, dar de însănătoţit din părţi, cum ar veni.

Duamne, cât de deştept sunt…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Traseiştii politici sunt ca nişte supozitoare”

  1. Din punctul meu de vedere traseistul politic este la fel ca suporterul care susţine numai echipele care câştigă camponatul, pentru că în acest mod mai au o şansa de a linge şi ei o bere moca. În România politica eu un fel de sport. Puterea se bate orbeşte cu opoziţia şi noi, suporterii, stăm pe margine şi ne facem că ţinem cu unii sau cu alţii în timp ce vedem bine că nu ne bagă nimeni în seamă. E un meci fără arbitru în care nimeni nu câştiga nimic dar care consumă foarte multe resurse!

  2. Am privit problema doar din perspectiva traseistului politic. Nu mă interesează ce vor partidele de la ei, la fel cum, în mod sigur, niciun politician nu se stresează că nu-mi găsesc eu un loc de muncă…

  3. Dar privind aliantele intre un partid-mistret ca PSD si un limbric precum PC … sau UNPR, ce parere ai? Daca n-ar fi inglobat in organismul animalului, limbricul n-ar avea nici o sansa de a trece pragul electoral.
    Inseamna ca limbricul are totusi un aport si ca s-a creat in timp o simbioza … mistretul il baga-n Parlament, iar libricul ii asigura expunere media si finantare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)