Ia fiţi atenţi un pic: ultimele noutăţi despre Webstock

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Treaba se face că anul acesta o să fiu lipit trup, suflet şi blog de Webstock 2012. Pentru că aşa a vrut Măria Sa Manafu şi eu nu mă joc cu serviciul :D Aşa că îmi fac datoria de onoare a vă reaminti câteva chestiuni aşa mai pe ultima sută de metri. Sunteţi un pic atenţi, da? Mulţumesc, sunteţi de mare angajament :D

Încă mai puteţi solicita invitaţii la workshopurile din a doua partea a zilei. Aveţi 3 opţiuni, alegeţi ceva, mai sunt doar câteva invitaţii şi tare aş vrea să vă văd acolo :)

Doar astăzi mai puteţi participa la sondajul despre joburile în social media. Aşa că vă rog să răspundeţi la chestionar şi să recomandaţi şi altora să o facă. Pentru că rezultatele le vom avea live chiar la Webstock. Şi ca să vedeţi la ce ispravă faină aţi putea fi părtaşi, ia uitaţi mai jos ce a ieşit anul trecut.

Ne vedem la locul faptelor 2.0, tovarăşi!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)