Nu se poate cu de toate? Iată că Tudor Gheorghe poate.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Fiind anul lui Caragiale, monşer, Tudor Gheorghe va susţine în data de 21 octombrie, la Sala Palatului, un nou spectacol –  „Nu se poate cu de toate” – evenimentul făcând parte din turneul naţional. De data aceasta se va lupta cu „mojiciile” prin intermediul textelor dramaturgului. Deşi aţi putut citi deja pe internet anunţul, am considerat că este necesar să vă îndemn şi aici să mergeţi să vedeţi ce poate face Tudor Gheorghe cu nişte texte esenţiale în istoria literaturii române şi în cultura noastră naţională, având alături nişte oameni extraordinar de talentaţi.

Nu am reuşit până acum să ajung la un spectacol, dar ştiu sigur că nu trebuie ratat. De ce? Ne spune chiar Tudor Gheorghe: „Obsedat fiind că trebuie să las ceva serios în urmă în plan cultural, spiritual, educaţional, tot ce-am construit se va vedea că e construit foarte bine, foarte deştept. Viaţa mea, parcursul vieţii mele culturale n-a fost făcut pe zigzaguri, pe „modă”. N-am avut habar, n-am ţinut cont de curente, de modă, nu m-am luat după nimeni, doar după mine însumi. Eu m-am născut să fiu eu.” Orice eveniment de acest tip este o experienţă completă. Pe scenă nu este doar un om, cu instrumente şi „ajutoare” în spate, ci este un artist complet. O bucată de istorie aşternută pe note muzicale. Sau, după cum scria atât de frumos BogDan: „Bucuraţi-vă când vedeţi o coloană vertebrală. E la fel de rară ca aceea a infinitului, şi la fel de greu de păstrat ca şi ceea ce ne-a lăsat marele Brâncuşi. Dovadă, moştenirea sa a fost păstrată mai ales de alţii. Bucuraţi-vă când daţi de un om care vă spune în faţă ceea ce crede, indiferent de cât de dur este discursul său.”

Preţ bilet:

VIP: 220 Ron
Categ 1: 160 Ron
Categ 2: 120 Ron
Categ 3: 100 Ron
Categ 4: 80 Ron

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro, precum şi în reţelele Eventim şi Vreau Bilet (Unirea Shopping Center etaj 2, Str. Moise Nicoară nr.18 şi la Sala Palatului).

Imagine via.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)