21.07.2017

Vreau păreri despre traseismul politic pe care să le zic în emisiuni la TV

Later edit: De la 23.00 sunt la Realitatea, în emisiunea lui Tudor Muşat, unde vom face o retrospectivă a evenimentelor săptămânii.

Duminică, 23 septembrie, de la 13.00, o să fiu în studioul Antena 3, unde o să discutăm despre traseism politic tineri în politică (s-a schimbat modificarea). Ocazie cu care aş vrea, dacă aveţi amabilitatea, să îmi spuneţi părerile voastre despre chestiunea în cauză. Căci pe a mea o veţi vedea în direct dacă, desigur, veţi alege să vă uitaţi la emisiune.

Mulţumesc.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Să fie aceasta prima cabină de vot virtuală?

Traseiştii politici sunt ca nişte supozitoare

3 comentarii

 1. duminică, 23 septembrie 2012, 00:00

  Cinezule, eu iti spun sincer ca in Romania nu avem traseism politic. Avem notiunea de „traseism politic”, in teorie. Dar tot in teorie avem si „partide politice”, „ideologii politice”, „constructii politice” sau „politicieni”.
  In realitate, avem niste bijnitari, niste saci cu bani (nepaziti) si niste fatade care-ncep sa se erodeze.
  Bijnita, punct!
  Daca in spatele acestei fatade(forma fara fond) am avea o constructie strasnica (fondul) lucrurile ar putea fi discutate (si) altfel.
  Dăzât zic ;)

  Răspunde
 2. duminică, 23 septembrie 2012, 00:03

  *Dăcât zic :P

  Răspunde
 3. duminică, 23 septembrie 2012, 13:31

  @ Cristian China Birta

  :D Iată că tocmai mă uit la Antena 3 şi văd un blogger cu dinţi la jugulara politicianului. Şi politicianul e mut, pentru că ştie că “freacă” legile cu imaginea că face calitate.

  Eu tare aş vrea să văd un “chinez” implicat într-o formă de societate civilă de 10 milioane de români care să sară la beregata activiştilor de partid care-şi lustruiesc toată ziua pantalonii de SCAUNE.

  Bibliotecaru susţine pe Cristian China Birta să intre ca parte în Societatea Civică (“apolitică”, spun asta că MRU a reuşit să facă din ceva “civic” o mişcare politică)!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *