Vreau păreri despre traseismul politic pe care să le zic în emisiuni la TV

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: De la 23.00 sunt la Realitatea, în emisiunea lui Tudor Muşat, unde vom face o retrospectivă a evenimentelor săptămânii.

Duminică, 23 septembrie, de la 13.00, o să fiu în studioul Antena 3, unde o să discutăm despre traseism politic tineri în politică (s-a schimbat modificarea). Ocazie cu care aş vrea, dacă aveţi amabilitatea, să îmi spuneţi părerile voastre despre chestiunea în cauză. Căci pe a mea o veţi vedea în direct dacă, desigur, veţi alege să vă uitaţi la emisiune.

Mulţumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Vreau păreri despre traseismul politic pe care să le zic în emisiuni la TV”

 1. Cinezule, eu iti spun sincer ca in Romania nu avem traseism politic. Avem notiunea de “traseism politic”, in teorie. Dar tot in teorie avem si “partide politice”, “ideologii politice”, “constructii politice” sau “politicieni”.
  In realitate, avem niste bijnitari, niste saci cu bani (nepaziti) si niste fatade care-ncep sa se erodeze.
  Bijnita, punct!
  Daca in spatele acestei fatade(forma fara fond) am avea o constructie strasnica (fondul) lucrurile ar putea fi discutate (si) altfel.
  Dăzât zic ;)

 2. @ Cristian China Birta

  :D Iată că tocmai mă uit la Antena 3 şi văd un blogger cu dinţi la jugulara politicianului. Şi politicianul e mut, pentru că ştie că “freacă” legile cu imaginea că face calitate.

  Eu tare aş vrea să văd un “chinez” implicat într-o formă de societate civilă de 10 milioane de români care să sară la beregata activiştilor de partid care-şi lustruiesc toată ziua pantalonii de SCAUNE.

  Bibliotecaru susţine pe Cristian China Birta să intre ca parte în Societatea Civică (“apolitică”, spun asta că MRU a reuşit să facă din ceva “civic” o mişcare politică)!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)