Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Vreau păreri despre traseismul politic pe care să le zic în emisiuni la TV

Later edit: De la 23.00 sunt la Realitatea, în emisiunea lui Tudor Muşat, unde vom face o retrospectivă a evenimentelor săptămânii.

Duminică, 23 septembrie, de la 13.00, o să fiu în studioul Antena 3, unde o să discutăm despre traseism politic tineri în politică (s-a schimbat modificarea). Ocazie cu care aş vrea, dacă aveţi amabilitatea, să îmi spuneţi părerile voastre despre chestiunea în cauză. Căci pe a mea o veţi vedea în direct dacă, desigur, veţi alege să vă uitaţi la emisiune.

Mulţumesc.

3 comentarii la “Vreau păreri despre traseismul politic pe care să le zic în emisiuni la TV

 1. Gabi Reply

  Cinezule, eu iti spun sincer ca in Romania nu avem traseism politic. Avem notiunea de “traseism politic”, in teorie. Dar tot in teorie avem si “partide politice”, “ideologii politice”, “constructii politice” sau “politicieni”.
  In realitate, avem niste bijnitari, niste saci cu bani (nepaziti) si niste fatade care-ncep sa se erodeze.
  Bijnita, punct!
  Daca in spatele acestei fatade(forma fara fond) am avea o constructie strasnica (fondul) lucrurile ar putea fi discutate (si) altfel.
  Dăzât zic ;)

 2. Gabi Reply

  *Dăcât zic :P

 3. Bibliotecaru Reply

  @ Cristian China Birta

  :D Iată că tocmai mă uit la Antena 3 şi văd un blogger cu dinţi la jugulara politicianului. Şi politicianul e mut, pentru că ştie că “freacă” legile cu imaginea că face calitate.

  Eu tare aş vrea să văd un “chinez” implicat într-o formă de societate civilă de 10 milioane de români care să sară la beregata activiştilor de partid care-şi lustruiesc toată ziua pantalonii de SCAUNE.

  Bibliotecaru susţine pe Cristian China Birta să intre ca parte în Societatea Civică (“apolitică”, spun asta că MRU a reuşit să facă din ceva “civic” o mişcare politică)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.