Înverzeşte România!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am dat întâi să vedeţi afişul acţiunii „Înverzeşte România!„, o iniţiativă extrem de ambiţioasă care îşi propune plantarea unui milion de copaci prin colectarea de hârtie. Pentru că mie mi se strânge stomacul când văd astfel de imagini. Nu pentru că fotografia de mai sus (de fapt compoziţia fotografică) m-ar da pe spate, ci pentru că îmi aduc aminte de versanţii întregi raşi şi frezaţi, pe care i-am văzut în multe părţi din ţară. Şi simt cum îmi vine în gât din nou revolta împotriva unor nemernici care fac parte din acest neam ciudat care îi lasă să facă parte din el…

Îmi plac teribil astfel de isprăvi precum „Înverzeşte România!” pentru că sunt mare fan al celor care aleg să facă ceva, oricât de greu ar părea şi chiar dacă mai greşesc, decât al celor care aleg să comenteze ce fac alţii, fără ca ei să facă nimic.

Am vrut, înainte de a vă spune că noi sprijinim această iniţiativă pe BlogalInitiative.ro, să fac un apel către bloggerii care îmi fac onoarea să mă citească să se implice şi ei. Dar nu o să o fac. Pentru că ştiu că cei care simt că e bine să sprijine o astfel de acţiune oricum o să o facă. Iar ceilalţi indiferent de ce a face eu tot nu s-ar implica. Aşa că vă rog doar să faceţi cum vă spune feng shuiul vostru 2.0.

Avem şi premii în campania asta, carduri Domo în valoare totală de 1000 RON, dar nu astea contează cu adevărat de data asta, ştiu.

Mulţumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)