24.07.2017

Înverzeşte România!

V-am dat întâi să vedeţi afişul acţiunii „Înverzeşte România!„, o iniţiativă extrem de ambiţioasă care îşi propune plantarea unui milion de copaci prin colectarea de hârtie. Pentru că mie mi se strânge stomacul când văd astfel de imagini. Nu pentru că fotografia de mai sus (de fapt compoziţia fotografică) m-ar da pe spate, ci pentru că îmi aduc aminte de versanţii întregi raşi şi frezaţi, pe care i-am văzut în multe părţi din ţară. Şi simt cum îmi vine în gât din nou revolta împotriva unor nemernici care fac parte din acest neam ciudat care îi lasă să facă parte din el…

Îmi plac teribil astfel de isprăvi precum „Înverzeşte România!” pentru că sunt mare fan al celor care aleg să facă ceva, oricât de greu ar părea şi chiar dacă mai greşesc, decât al celor care aleg să comenteze ce fac alţii, fără ca ei să facă nimic.

Am vrut, înainte de a vă spune că noi sprijinim această iniţiativă pe BlogalInitiative.ro, să fac un apel către bloggerii care îmi fac onoarea să mă citească să se implice şi ei. Dar nu o să o fac. Pentru că ştiu că cei care simt că e bine să sprijine o astfel de acţiune oricum o să o facă. Iar ceilalţi indiferent de ce a face eu tot nu s-ar implica. Aşa că vă rog doar să faceţi cum vă spune feng shuiul vostru 2.0.

Avem şi premii în campania asta, carduri Domo în valoare totală de 1000 RON, dar nu astea contează cu adevărat de data asta, ştiu.

Mulţumesc.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Apel către toţi bloggerii care au participat vreodată la Social Media Summit

Sunt blogger oficial How to Web 2012. Cum credeţi că trebuie să procedez?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *