Cine vrea să muşte un pic din chinezu?

Later edit: După ce m-am amuzat corespunzător la ce aţi putut isca din neuronii voştri :)), am decis ca pungile să meargă – spre uimirea curierului :D – la Cătălin, Ioana, Petre, Cartuş şi Ovidiu. Să mă ronţăiţi bijne, măăăăăăh!

Dap, este pentru prima oară în istorie când puteţi mânca din chinezu :D Pentru că, după cum puteţi vedea în poza de mai jos,  realizată cu talentul fotograficesc ce mă caracterizează decisiv, cei de la Lay’s s-au gândit că o asemenea bunătate de blogger nu are rost să se piardă, drept pentru care nişte chipsuri „Sete de bere” (fireşte) poarta mufa mea pe ele. Este o ediţie limitată, foarte limitată chiar, de o exclusivitate galactică, deci.

Şi cum, mă ştiţi deja, fiinţa mea 2.0 nu se poate bucura cu adevărat decât dacă împărtăşeşte această bucurie cu voi, cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi, am zis că trebuie neapărat să vă ofer 5 pungi de chipsuri de astea cu moi, un fel de piedică a gustului în calea uitării cum ar veni :D

Aşadar voi dărui 5 astfel de pungi celor cinci tovarăşe/tovarăşi care vor răspunde mai jos în comentarii la fundamentala întrebare: „Dacă ar fi să îmi deschid o fabrică de chipsuri pentru bere, ce nume ar trebui să dau brandului?” :D Aştept răspunsurile voastre până pe 26 septembrie, ora 23.59. Criteriul de selecţie va fi unul dur şi irefutabil: cum o să vrea muşchii mei care se ocupă de hăhăială :D

Vă daţi seama vă provoc la această ispravă ca să ne dixtrăm, căci fără fun, care ar fi funul din 2.0? :D

Notă: Pungile de chipsuri vor fi trimise prin curier. O să râdă curierul când o să vadă asta, dar, cum ziceam, fără fun se cheamă carevasăzică no fun :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

34 thoughts on “Cine vrea să muşte un pic din chinezu?”

  1. Berps! Pentru ca e cu bere, e cu chips si numele seamana putin cu cel mai des intalnit efect cauzat de consumul de bere :-))
    Sunt curioasa ce semnifica hieroglifele de pe punga ta de chipsuri :-D

  2. Pingback: Cum se fabrică chipsurile. Vizită de lucru la fabrica Lay’s de la Popeşti Leordeni • Chinezu

  3. Pingback: Am câştigaaat ! - D - Petre

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)