Ce părere aveţi despre aplicaţia asta? Ca să ştiu ce să îi zic omului…

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Primesc mail de la Daniel. În care mă întreabă cum mi se pare Monitor Backlinks. Dar eu, fire de artist, ce să mai :D, i-am zis „bre, Daniel, eu mă pricep la de astea cam cum se pricepe balena la traforaj viteză” şi l-am rugat să îmi scrie câteva rânduri care să poată fi publicate acilea la mine pe chinezu.eu. Pentru că, mă înţelegeţi, am mai multă încredere în ce spuneţi voi în chestiuni de astea mai tehnice decât ce i-aş putea spune eu :D Aşa că vă rog loviţi cu părerile voastre despre aplicaţie. Mulţam corespunzător :)

Monitor Backlinks este o aplicație online ce monitorizează linkurile către un site, fiind utilă atât companiilor (ale călor campanii implică achiziționarea de advertoriale și linkuri), cât și bloggerilor. Ce face? Aplicația te notifică automat prin email dacă statusul unui link de-al tău s-a schimbat (a expirat, a fost modificat sau a fost șters).

Cum poți folosi aplicația ca advertiser? Adaugi toate linkurile cumpărate într-o anumită campanie (advertoriale, bannere, linkuri site-wide) în aplicație, iar apoi îți iei de o grijă (până la următoarea campanie), deoarece ești notificat automat dacă vreunul din ele este modificat.

Cum poți folosi aplicația ca publisher? Monitorizezi linkurile vândute, adăugându-le în aplicație și precizând data de expirare. Înainte de a expira, primești mail, iar tu poți contacta advertiserul să prelungești parteneriatul.

Pe scurt, scapi de grija faptului că un link cumpărat/vândut ar putea expira sau s-ar putea să fie modificat/șters din greșeală și, mai mult de atât, nu îți bați capul cu un Excel de sute de linii, verificând manual fiecare link.

Dacă aveți întrebări, puteți folosi comentariile, deoarece echipa din spate (Răzvan Gîrmacea  & Daniel Damian) vă sta la dispoziție mai non-stop decât iubește Dan Teodorescu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ce părere aveţi despre aplicaţia asta? Ca să ştiu ce să îi zic omului…”

  1. Eu folosesc aplicatia gratuita cu 3 link-uri si mi se pare OK. Chiar i-am sugerat cateva imbunatatiri pe care le-a implementat.
    Pentru cei care fac campanii cred ca este chiar foarte utila pentru urmarirea link-urilor.

  2. Ovi, Vasi, Natural – multumim pentru aprecieri.

    Sorin, daca ai nevoie de ajutor/suport, iti stau la dispozitie

    De asemenea, daca aveti sugestii, le asteptam :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)